Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Вівторок, 23.04.2024, 21:21

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2010 » Березень » 23 » В І Д К Р И Т Е З В Е Р Н Е Н Н Я
14:13
В І Д К Р И Т Е З В Е Р Н Е Н Н Я

Генеральному прокурору України

Медведьку О.І.

 

В І Д К Р И Т Е   З В Е Р Н Е Н Н Я

 

Звертаємо Вашу увагу на протизаконні, на нашу думку, дії та бездіяльність працівників прокуратури м.Нововолинська та прокуратури Волинської області.

Наші відкриті звернення щодо злочинної, на нашу думку, діяльності Нововолинського міського голови Сапожнікова В.Б. та Нововолинської міської ради за підтримки прокурора міста Сліпчука О.М. та працівників прокуратури Волинської області, які були направлені Вам, Президенту України та Прем’єр-Міністру України на протязі 2007-2009 років, Ви пересилали для розгляду в прокуратуру області, а та, в свою чергу, прокурору міста.

У Президента України два з наших звернень поставлено на контроль.

Нововолинський міський відділ МВС України, провівши перевірку наших звернень за дорученням Прем’єр-Міністра України, направив дві справи про відкриття провадження щодо перевищення службових повноважень Нововолинським міським головою Сапожніковим  до прокурора міста Сліпчука О.М. В прокуратурі міста ці справи «прикрили». Нам про відкриття провадження або про припинення справ прокурор міста нічого не повідомив. Навпаки, пригрозив заявникам кримінальною відповідальністю.

Після призначення прокурора міста Сліпчука О.М. на другий термін, дії працівників прокуратури міста кардинально змінились у ще гіршу сторону:

-                          зараз вони будь-якими шляхами стараються не приймати заяв членів територіальної громади міста. При поданні заяви працівники прокуратури, ігноруючи законодавство України, а посилаючись на внутрішній документ, відмовляються зареєструвати заяву і поставити вхідний номер та підпис на копї заявника.

-                          Прокурор міста відмовляється здійснювати прийом всіх громадян, що подають колективну заяву, одночасно, а говорить, що прийме всіх, хто подає заяву, але тільки по-одному.

-                          Відповіді на заяви та звернення громадян надаються із значним запізненням. На вимогу надати інформацію про розгляд звернення до прокурора міста, термін розгляду якого давно минув, працівниця прокуратури протиправно не надала ні цю інформацію, ні інформацію про запис в книзі реєстрації заяв.

 

ПРОСИМО ВАС:

 

1.       Розглянути, нарешті, наше звернення, а не передавати його на розгляд особи, дії якої нами оскаржуються у заяві – прокурора міста Сліпчука О.М. (він вже сміється над тим, що має розглядати заяву на самого себе).

2.       Витребувати в прокуратурі міста всі наші звернення та відповіді на них прокурора міста та прокуратури області (які, на нашу думку, є відписками) разом з матеріалами розгляду і розглянути звернення силами працівників центрального апарату Прокуратури України.

3.       Дати правову оцінку дій та бездіяльності працівників прокуратури міста Нововолинська та  Волинської області і, відповідно, прокурора міста Сліпчука О.М. та прокурора області Гіля А.І.

4.       Навести лад у розгляді заяв та звернень громадян в прокуратурі м.Нововолинська.

 

До звернення надаємо копію акту про ненадання відповіді на заяву прокурором міста Сліпчуком О.М.

 

З врахуванням суспільної небезпеки, а саме – протиправних дій осіб державної влади, відповідь просимо надати у десятиденний термін на адресу:

45400

Волинська область

м.Нововолинськ

пр-т Дружби, 2 кв. 3

Бідзюра Анатолій Миколайович

 

01 лютого 2010 р.

Переглядів: 746 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Elmira  
0
So true. Honesty and everytihng recognized.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

...

Погода в Нововолынске

Опитування