Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Вівторок, 23.04.2024, 17:04

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » Архів матеріалів

Ще один депутат НМР оштрафований

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 181 | Додав: Анатоль | Дата: 28.09.2019 | Коментарі (0)

ЗДЕРЛИ НАПИС НА ПЕРЕРОБЛЕНОМУ КОМУНІСТИЧНОМУ ПАННО Мабуть, працівники ВУКГ попрацювали. Коли і як – ніхто не бачив. Може, вночі. Впевнений: ніхто із представників місцевого протиправного прайду з «білою кісткою та блакитною кров’ю» у власних своїх жилах і плоті – наймити Нововолинської територіальної громади, які давно засіли у «жовтому» будинку на Дружби, 27 своїх випещених на ситих харчах платників податків м. Нововолинська, фізично, до цих нічних робіт, ручок не прикладали. Це за них робили слуги або члени «своїх» ОЗУ. Маю надію, що напис «Декомунізація по сапогівськи, але мундири по більшовицьки!» буде постійно оновлюватися на цій «мистецько» виконаній капсулі часу, а насправді - совдепівській ганьбі міста, яке знаходиться у зоні феодального контролю, і яка зоветься «сапогізмом та рожелюківщиною». А ще є тоталітарна рекламка на дошці всеміської пошани, де міська голова, керівник виконкому та голова міськради В. Сапожніков роздає якісь нагороди. Неодноразово оновлювана за кошти ч ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 202 | Додав: Анатоль | Дата: 20.09.2019 | Коментарі (0)

ДЕКАЛОГ УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛІСТА 1. Здобудеш Українську Державу, або загинеш у боротьбі за неї. 2. Не дозволиш нікому зганьбити, ані слави, ані честі твоєї Нації. 3. Пам’ятай про Великі Дні нашої боротьби. 4. Будь гордий з того, що ти є спадкоємцем борні за славу Володимирового Тризуба. 5. Помстись за смерть Великих Лицарів. 6. Про справу не говори з ким можна, а з ким треба. 7. Не завагайся виконати найнебезпечнішого чину (справи, діла), якщо цього вимагатиме добро Справи. 8. Ненавистю і безоглядною боротьбою сприйматимеш ворогів Твоєї Нації. 9. Ані благання, ані погрози, ані тортури, ані смерть не змусять тебе зрадити таємниці. 10. Змагатимешся до зростання сили, багатства і слави Української Держави.
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 185 | Додав: Анатоль | Дата: 16.09.2019 | Коментарі (0)

ДО ВІКТОРА СТЕПЮКА Та до всіх інших, що сподіваються на «Доброго Царя». Всі найвищі посадові особи Держави скарг і звернень простих і сірих громадян, ніколи не читають. Це за них роблять клерки – державні службовці, цілі армії котрих сидять в офісі Президента, Кабінеті Міністрів, Верховній раді та ще нижчих на ієрархічній драбині і посадових «малинах», чиновників. Зазвичай вони пересилають ваші заяви і скарги до менших державних своїх колег на місцях, які або ж пишуть відписки, або скеровують їх вже зовсім найменшій та найнахабнішій дрібноті. Котрі знову ж таки, о, ви правильно мислите! – й далі плодять пустопорожні відписки і розсилають сірим скаржникам. Своїм виборцям. Ще жодного разу, на мою адресу, на заяви, звернення та скарги жоден (!) столичний чи обласний (місцевовладний) високопосадовець, а їх повірте було чимало, не відреагував належним чином і по суті. І не відреагує ніколи. Впевнений. Бо всі вони – найвищі, середні і найнижчі – одна, туго зав’язана у нерозривний вузол, ... Читати далі »
Переглядів: 231 | Додав: Анатоль | Дата: 07.09.2019 | Коментарі (0)

Голові Нововолинської міської ради, міському Голові, керівнику виконавчого комітету НВ Міськради В. Сапожнікову, пр-т. Дружби, 27 Члена територіальної громади м. Нововолинська, Голови ГО «Україна + Польща», інваліда праці ІІ Групи Бідзюри А.М., прож. по пр-т. Дружби, 2\3, м. Нововолинськ, Волинської обл. 45400 ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ У зв’язку із грубим порушенням керівниками виконкому Нововолинської міської ради «Закону України про заяви і звернення громадян» абзац 3, ст. 15, Розділ ІІ коли, цитую : «Відповідь за результатами розгляду заяв (клопотань) дається за підписом керівника або особи, яка виконує його обов’язки…», (у цьому випадку заст. міського голови О.І.Громик не мав права підписувати листа № 01-91\41 від 08.08. 2019 року від свого імені та на гербовому бланку виконкому на мій інформаційний запит про оренду і використання високих комунальних споруд операторами мобільного зв’язку від 21.08. 2019 року, тому, що таким керівником згідно «ЗУ про місцеве самоврядування» не є - ... Читати далі »
Переглядів: 213 | Додав: Анатоль | Дата: 07.09.2019 | Коментарі (0)

Директору комунального підприємства «Нововолинськводоканал», ЖКО Нововолинської міської ради Озімчуку В.В., м. Нововолинськ, Волинської обл. пр-т. Перемоги, 20 Члена територіальної громади, голови ГО «Україна + Польща» Бідзюри А.М., м. Нововолинськ, Волинської обл., пр-т. Дружби, 2\3 45400 ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ Згідно законів України «Про доступ до публічної інформації», «Про запобігання корупції», «Про місцеве самоврядування» та у зв’язку із відпискою заступника міського голови Рожелюка від 31.07. 2019 року за № 34\01-91, що надійшла у відповідь на мій інформаційний запит, прошу повідомити мене про наступне: 1) Чи укладало угоди на відповідні роботи комунальне підприємство «Нововолинськводоканал» по обслуговуванню (очищенню) міської каналізаційної мережі, якою користується приватний Олійно-Жировий комбінат, від остаточних залишків виробництва і дезодорування олії - жирів, хімікатів тощо, і який знаходиться за поштовою адресою: вул. Нововолинська, 60 до очисних споруд м. Новово ... Читати далі »
Переглядів: 195 | Додав: Анатоль | Дата: 03.09.2019 | Коментарі (0)

Народному депутату ВРУ по виборчому округу № 19 Ігорю Гузю Колбуна З. П. Мікрорайон Шахтарський, 24/61 Конт. Тел. 097-025-77-31 ЗАЯВА Просимо Вас, як народного депутата Верховної ради України, звернутися у відповідний обласний архів і надати нам інформацію про склад (прізвища, імена та по батькові), посади (звання) останнього міського комітету державної безпеки (КДБ СРСР) у місті Нововолинську, а також ПІБ секретних і позаштатних агентів КДБ на підприємствах, в організаціях тощо, їхні клички (псевдо) у момент перебування на роботі в цій каральній структурі. Відповідь – письмово, згідно і в терміни «ЗУ Про заяви і звернення громадян» вказаному у преамбулі адресату. 26.08.2019 року Колбун З. П., заступник голови МО ВГО УНР \підпис\ Бідзюра А. М., голова МГО «Україна-Польща» \підпис\ Мигас В. П. голова КР НРУ \підпис\
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 206 | Додав: Анатоль | Дата: 26.08.2019 | Коментарі (0)

Автори – невідомі, окрім торгового знаку «Кроноспану» на них нічого немає. Підписи, наклад, хто друкував теж – все утаємничено. Прочитавши, зрозумів, чому так. Виявляється, формальдегідних викидів, «КРОНО-UA» не продукує. Зовсім. Те, що виходить із димаря – водяна пара. І все. Потім, у тексті, щодо шкідливих викидів, має місце якийсь провал, і текст починається із того, що все ж формальдегідні сполуки таки є, цитую: «У 2018 році – першими в Україні ми почали виготовляти плиту із пониженим вмістом формальдегіду (Е-LE) із застосуванням низькотоксичної смоли». (??) І жодного тобі посилання на лісові господарства Волині, чи на інші, звідки надходить сировина. Везуть із Польщі, Білорусі, Росії? Якщо подивитися на сировинний склад на «КРОНО» - то там, як на мене, лежать цілі ліси, бори, гаї діброви… Наші ягоди, як вбачається, гриби, трави… чисте і цілюще повітря. Загублені флора і фауна, як наслідок всього цього. Нібито ми, наївні та добрі українці, не знаємо як нищать заповідні Карпатські ... Читати далі »
Переглядів: 204 | Додав: Анатоль | Дата: 24.08.2019 | Коментарі (0)

Нововолинському міському голові, голові міської ради, керівнику виконавчого комітету Сапожнікову В.Б., пр-т Дружби, 27 м. Нововолинськ Члена територіальної громади м. Нововолинська, голови ГО «Україна + Польща» Бідзюри А.М. Пр-т. Дружби, 2\3 м. Нововолинськ, Волинської обл. 45400 ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ Згідно законів України «Про доступ до публічної інформації», «Про запобігання корупції» та «Про місцеве самоврядування» прошу надати дані про базові мобільні станції стільникового зв’язку, які розміщені на високих комунальних спорудах в м. Нововолинську, а саме: 1) Загальну кількість таких станції у місті зі переліком їхніх власників; 2) Копії угод, що були укладені з мобільними операторами для здійснення ретрансляції сигналів мобільних базових станцій, котрі були змонтовані на високих комунальних спорудах, за останні 5 років; 3) Суму коштів за 2018 календарний рік, які надійшли в Нововолинський міський бюджет від приватних власників мобільних базових станцій та копії банківських пла ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 202 | Додав: Анатоль | Дата: 23.08.2019 | Коментарі (0)

Надаю постанову суду першої інстанції (Володимир-Волинського міського) від 16 березня 2017 року (позивач БІДЗЮРА А.М.), у справі про ненадання відповіді на інформаційний запит, щодо протиправного нерозміщення відомостей по комунальному майну, земельних ділянках та бюджетних коштах, що належали територіальній громаді м. Нововолинська на офіційному інтернет-сайті, на 10 фотокопіях. Львівський адміністративний апеляційний суд, куди була подана НВ виконкомом (керівник – міський голова В. САПОЖНІКОВ) апеляційна скарга, залишив, як ви вже знаєте, рішення Володимир-Волинського міського суду без змін. Виконком Нововолинської міської ради, за невиконання рішень судів, обласною Виконавчою службою виконання покарань був двічі оштрафований. Відповідно, на 5100 грн., та на 10200 грн. Проте, «Постанови» судів так і не були виконані. Виконкомом Нововолинської міської ради, для скасування штрафів, був поданий позов до Луцького обласного окружного суду, якого той задовольнив. Проте, державними виконавц ... Читати далі »
Переглядів: 204 | Додав: Анатоль | Дата: 23.08.2019 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 98 99 »

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

...

Погода в Нововолынске

Опитування