Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

П`ятниця, 19.04.2024, 05:57

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2010 » Липень » 20 » ДЕ МІСЬКИЙ ГОЛОВА?
12:01
ДЕ МІСЬКИЙ ГОЛОВА?

ДЕ МІСЬКИЙ ГОЛОВА?

               

        Згідно абсолютно точних відомостей, міського голову Нововолинська В.Сапожнікова, котрий вже біля двох місяців лікує випадіння дисків хребта в Боголюбах під Луцьком, днями, бачили в його приватному маєтку в с. Свитязь Шацького району, де він, схоже, свитязькою водичкою закріплює результати обласного лікування.

Перед тим, кажуть, як вже повідомляло СБО, мера бачили в високих столичних кабінетах. Не зрозуміло, де ж тоді міський голова? На амбулаторному лікарняному, у відпустці чи стаціонарному лікуванні, а то вже, холєра ясна, громада починає нервувати: на кого ти нас покинув, Вікторе Борисовичу! Без дозволу загальних зборів мешканців, чи всеміського референдуму, як пишеться в Регламенті і Статуті. Такі довгі відключки часто траплялися з ним і раніше. Ну, там, скажемо, під дією сімейних факторів чи особистих, фінансово-майнового характеру, відряджень до Польщі…

Якщо голова на стаціонарному лікуванні, то чого його не виженуть за порушення лікарняного режиму, як бомжа, – закон для всіх один. А якщо у відпустці, то чому контрольовані ним ЗМІ про це не повідомлять? Заодно і про посадовий оклад, який ми платимо йому за наймитування, про доплати на  оздоровлення, роботу з секретними документами, покращення побутових умов тощо. А також, за яку ціну продано орендований  будинок по вул.Східна. (маг. «корова») Яка зарплатня у п»ятьох його заступників? Для початку. А то ми, міська громада, нічого про своїх слуг не знаємо. Бажано було б, щоби повідомили нас, тих, що вас обрали, за яку ціну було продано 7 гектарів міської землиці, одеському грузину, по вул. Луцькій, під будівництво нового Центрального ринку, на сесії міськради 12.07.2010 р. І що ви, пане голово, збираєтесь будувати на місці старого.

Надіємось, що начальник відділу з питань внутрішньої політики та взаємодії зі ЗМІ, пані Світлана Груй, яка не дарма їсть свого, ох і черствого ж, та зацвілого сухаря!, то й запивши його рудою водицею з-під крана, зорганізує таки для територіальної громади «круглого стола» у великій сесійній залі міськради, та дасть відповіді на всі  наші запитання. Бо негарно виходить: влада знає про нас все, в т.ч. хто скільки платить податків, встановив заборонене нею індивідуальне опалення, про «відкати», прокурорське не реагування, несплату податків до Пенсійного фонду, мзду за торгівлю на ринках міста і т.п. - а ми про неї нічого.

Чекаємо.На АКС.                                                                                                                                                                   СБО

 

 

 

 

Переглядів: 564 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

...

Погода в Нововолынске

Опитування