Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Четвер, 28.03.2024, 13:41

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2010 » Червень » 23 » ЕКСПРЕС – СПРОСТУВАННЯ
14:25
ЕКСПРЕС – СПРОСТУВАННЯ

ЕКСПРЕС – СПРОСТУВАННЯ

                   Як стало відомо СБО, через підміну прізвищ «Ющенко» на «Янукович», на урядовому сайті в Інтернеті, Президент України В.Ф.Янукович не нагороджував Нововолинського міського голову В. Сапожнікова орденом «За заслуги» ІІІ ступеня. Цю нагороду він отримав ще у 2003 р. Користуючись нагодою, вітаємо Віктора Борисовича із нагородою! Хоча з запізненням, проте, приємно, правда ж?  Ніби ексгумація.                                            СБО

 

                                   ЗАПИТАННЯ-1

                Просимо дати відповідь, як може людина, в даному випадку, Ново волинський мер В.Б.Сапожніков, всенародно, як він сам стверджує, обраний, (не дотягує, дуже далеко, навіть до 50% від загальної кількості виборців – 42000, приблизно, проголосувало – трохи більше 17000), нагороджений багатьма урядовими, неурядовими і церковними орденами, приватними призами у номінаціях типу «Людина року», підполковник запасу Української армії, що ніколи не вивчав стратегії і тактики бойових дій у військових ВУЗах, полковник Українського реєстрового козацтва, якому, нещодавно, було присвоєне звання генерал-майора, держслужбовець держави Україна, і т.д., що «побудував» Європу в окремо взятому Нововолинську, без дозволу територіальної громади :

1)     Роздаровувати майно і землю громади своїм родичам, слугам і депутатам МР, а не продавати його на конкурсах та аукціонах, наповнюючи бюджет?

2)     Проводити збори територіальної громади, без самої громади, по підвищенню комунальних тарифів на тепло, воду, квартплату?

3)     Продавати об»єкти міської комунальної власності і землі, за смішними цінами, іногороднім бізнесменам?

4)     Самовільно вступити до неурядової організації «Асоціація міст України» і сплачувати туди десятки тисяч гривень внесків коштів платників податків?

5)     Без всеміського референдуму продавати десятки гектарів землі, що належить громаді м. Нововолинська?

6)     Без всеміських зборів погоджуватись на закриття шахт, передачу іногороднім власникам виробничих потужностей, землі та споруд Нововолинського харчокомбінату, заводу «Оснастка», БПФ «Нотексу» …?

7)     Без референдуму міської громади передавати общинам Християн віри євангельської недобудовані споруди, земельні ділянки для будівництва культових споруд, цілі поверхи об»єктів міської інфраструктури під реабілітаційні центри та для інших їхніх потреб, та ще й оплачуючи з міського бюджету їхні комунальні видатки? Хіба ХВЄ дозволено красти

          майно у православних, яких у Нововолинську 53 000 ? Мер – баптист?

8) Не мати, порушуючи Закон, Єдиного Реєстру міського майна і землі.

9) Ніяк не відреагувати на кілерський замах на життя журналіста І Желізка, і   словом не прохопившись про офіційну позицію міської ради в  ЗМІ та сесіях міськради на цей страшний злочин?

   10)  Не відреагувати на викрадення майна ПП КТ «Львівська жінка»,    фірмою

    ТТІ, як міському голові? Ви там «вмочені», В.Б.?     СБО          (Далі буде)

Переглядів: 535 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

...

Погода в Нововолынске

Опитування