Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Четвер, 28.03.2024, 11:36

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2010 » Серпень » 30 » ГАРЯЧІ НОВИНИ
15:31
ГАРЯЧІ НОВИНИ

 Після виступу на сесії міськради 26.08.2010 р. Андрія Самкова, голови НВ осередку «Партії Регіонів», зі «ЗВЕРНЕННЯМ» про зростання злочинності та алкоголізму в місті через споювання громадян нічним магазином, міський голова В.Сапожніков привселюдно пообіцяв змінити графік роботи цього закладу. І ось, 8.08.2010 р., на нічному магазині «АМІГО», відомому серед мешканців своєю недоброю славою, з’явилося оголошення такого змісту: «Увага! З 3 вересня магазин «Аміго» працює з 6-00 до 24-00»

Ось і не вір слухам про лобіювання власного бізнесу! Якщо міський голова хоче підняти перед виборами до місцевих рад власний рейтинг і видатися добрим дядечком та патріотом перед виборцями, що розвиватиме Нововолинськ на основі національної ідеї, то він запізнився, так, мінімум на років зо 4.

Потрібно, перед 31 жовтня, в повному об’ємі надати відповіді на запитання котрі бовтаються на Антикорупційному сайті "Красти не можна!». Не факт, що не буде нових. Тоді як (втретє чи вчетверте вже?), іти на вибори міського голови з таким багажем запитань на які ніколи не буде надано відповідей?

                   Ах, скільки оковитої було випито вночі на Пожежній площі! Скільки дітей зачато на лавах автобусної зупинки, скільки матюків почуто мешканцями сусідніх будинків та їхніми дітьми щоночі, які таким чином пізнавали сувору правду життя і несли її до своїх однокласників в школи і дитсадки. Скільки голів було розбито в баталіях перед магазином, в т.ч. і міліцейських! Як наживалися бомжі на продажу склотари з-під пива і горілки. А які відрахування  надходили до міського бюджету у вигляді податків! (Чи ні? Податкова, повідом, будь ласкава.) У громадському місці, щоночі посеред центру, процвітав алкогольний бізнес і кримінал. Написані були десятки звернень від місцевих жителів, громадських організацій та політичних партій, які зпереживалися за «обліко моралє» підростаючого покоління, духовність та порядність майбутнього України.

Таким чином влада утверджувала, весь цей час в Нововолинську, «українську національну ідею!» Проте, як вбачається, можна налигатися і з 6-00 до 24-00.

«Українськість і патріотизм» буде продовжено. Як не виздихаємо. Слава…!

 

                                                                                                       СБО

ЛЮДИ БАЧИЛИ

 

                   Міського голову 28. 08. 2010 р. на Майдані Незалежності, що обходив «свої володіння» у супроводі двох молодих чоловіків міцної статури, після чого всі троє сіли в автомобіль і відбули.

Голова найняв охорону бо когось, чи чогось боїться? За рахунок мерії, тобто, громади?  На ці запитання СБО відповіді не потребує – сама роздобуде інформацію.

 

                                                                                                       СБО

Переглядів: 443 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

...

Погода в Нововолынске

Опитування