Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

П`ятниця, 26.04.2024, 01:27

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2010 » Липень » 20 » ГНОБИТЕЛЯМ УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ
12:06
ГНОБИТЕЛЯМ УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ
 

 ГНОБИТЕЛЯМ УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ

Я, Анатолій Бідзюра не краду, не брешу і не боюсь нікого, окрім Бога. А тому, грати за правилами багатіїв і злочинців, мене не змусить ніхто і ніколи.  Я радше помру і врятую свою безсмертну душу, аніж труситимусь над зеленими папірцями, купкою жовтих кругляків, помпезними віллами чи котеджами, збудованими за вкрадене майбутнє у дітей мого народу.

         Я скоріше стану найостаннішим коростявим жебраком, ночуватиму під тином, аніж служитиму злодіям і грабіжникам, щодень стаючи навколішки, аби поклонитись та підлизатись до колишніх комуно-комсомольських партапаратчиків і функціонерів. Які обманом і брехнею відібрали виборону мною, моїми товаришами і ще сотнями поколінь українських патріотів, незалежність Української Держави.

         Знайте ж, ті хто ховається в щурячих норах брехні, блуду,  тимчасового багатства і страху за свої награбовані в Української Нації землю, майно та мільярдні статки, що всі ви, до одного, вмрете. Проте, ані піщинки зі своїх феодальних маєтків, ані одної асигнації із закордонних рахунків в банках, вам не дозволено буде взяти на той світ. На Суд Божий відлетить ваша гола душа, така, якою вона прийшла на цю планету в гості, бо на Небесах не мають цінності ні золото, ні срібло, а топчуться ногами.

Я впевнений, що найвищі чиновники місцевого самоврядування, котрих випробовує Господь, допустивши їхнє з»явлення у  владі, а також брехуни, злодії, атеїсти, хабарники, корупціонери, лжесвідки, продажні - журналісти, судді, прокурори, міліціонери, працівники служб безпеки країни, держслужбовці, депутати, що присягали на вірність народу України, але  порушили Присягу, обмовники, астрологи, ворожбити, зрадники своєї Батьківщини, котрі розжиріли на людській біді – вже, гарантовано, мають свою нагороду на Небі.

Проте, перед тим, як відійти у Вічність, ви будете покарані ще тут – на Землі, і ніхто з вас не заховається ані у воді, в повітрі чи під землею. Не відбрешеться, не відкупиться придбаними за гроші державними, приватними чи церковними нагородами, написами на храмових дзвонах, пожертвами, погонами козацьких генералів і полковників, почесними званнями, науковими ступенями тощо, окрім, як щирим каяттям і поверненням вкраденого вами майна та коштів, пограбованому вами, корінному народу. Навпаки – все це, буде поставлене вам у провину.

Ані ваші діти, ані онуки і правнуки не скористаються вкраденими вами цінностями, що зникнуть, як мара, привиди, міражі, а натомість прийдуть - голод, холод, хвороби, збочення і передчасна смерть на довгі покоління. Всім, хто безсоромно обкрадав дітей, калік, старих, бідних, хворих і убогих духом, доля одна – в озері, що горить вогнем і сіркою, на віки вічні. Амінь! Слава Богу! Слава Україні!

18.07. 2010 р.    Я,  Анатолій Бідзюра, православний християнин – попередив.

                            м. Нововолинськ, Волинь, Україна

 

Переглядів: 487 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 3
3 123  
0
*спам*

2 punisher  
0
дякую за статтю і комент... ви один одного варті... )))
по-перше, на пана Бідзюру А.М. адекватні люди уваги не звертають. Тобто судячи з цього екзотична постать з ніком "hasidman", котрий бажає залишатися невідомим воїном християнського джахаду, також знаходиться на одному інтелектуальному та психологічному рівні з так званим "борцем за справедливість" в м. Нововолинську.
по-друге, інтернет - звалище світового сміття, що на прикладі доказує і сміття, котре відображається тут... на що також не слід акцентувати уваги і, тим паче, сприймати це все серйозно.
по-третє, крадуть всі і брешуть всі. звинувачувати в цьому особу, котра має вище соціальне становище не є розумно, краще б запропонували чіткі кроки по вирішенню проблеми...

1 hasidman  
0
Ач, як закрутився вражий сину!На злодієві шапка загорілася?Ірод проклятий, за Божими заповідями надумав сховатись.Ой, бійся, супустате народного гніву, бо доля в тебе, одна – в озеро, що горить вогнем і сіркою, на віки вічні. Амінь! Слава Богу! Слава Україні!
Я,Ізаель Бешт (hasidman) з Меджибоша, ортодоксальний хасид -попередив.Голова твоя, паскудо, буде надіта на палях в центрі міста. Нехай нарід український плюне на своїх ворогів та зрадників.Амінь! Слава Богу! Слава Україні!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

...

Погода в Нововолынске

Опитування