Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

П`ятниця, 19.04.2024, 00:41

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2010 » Вересень » 22 » Як повідомив в\о нач. міського управління юстиції С.В. КАЛЮЖНИЙ
12:41
Як повідомив в\о нач. міського управління юстиції С.В. КАЛЮЖНИЙ

         Як повідомив в\о нач. міського управління юстиції   

                               С.В. КАЛЮЖНИЙ

                В Нововолинську зареєстровано 63 політичні партії, 3 з яких ліквідовані, а 1 перебуває в стані ліквідації. За даними СБО таких, що припинили свою діяльність набагато більше, приблизно 50%. Не факт, що всі 60 виставлять свої «багнети» на виборах до місцевих рад.

Найбільше кандидатів буде від політичних сил традиційного спрямування, що укріпились на політфронті України в останні 7 років та 1-2 від новачків, що підкорили електорат останнім часом та поки-що нічого не встигли  вкрасти в титульних мешканців. Хотілося б вірити, що так буде і надалі. Проте суворі реалії останніх місяців українського життя доводять протилежне – корупція не подолана, посадових злочинів не поменшало, злочинність зашкалює, ціни ростуть, хабарі вимагаються, медицина «безоплатна», ЗМІ, суди, прокурори, міліція – продажні…

Нововолинському осередку «Партії Регіонів» - привіт! Чому так несміливо?

 

 

                                       ВІДОМОСТІ                                               

 

                        Вийшов у світ спецвипуск загальнополітичної інформаційно-аналітичної газети «НОВОВОЛИНСЬК». У «Зверненні» до мешканців міста власник КТ «Львівська  жінка» журналіст Ігор Желізко розповідає про організовану злочинність на теренах Західної України, акцентуючи увагу на подіях, що мали місце останнім часом в Нововолинську.

Повідомляє про неправедні суди, міліцію, прокуратуру, Національну раду з питань телебачення і радіомовлення, Антимонопольний комітет… В результаті журналістського розслідування, за словами І. Желізка, виявилось, що в прикордонних областях України сформувався потужний, добре організований злочинний синдикат з тіньовими оборотами на базі фінансів від реалізації товарів та продуктів харчування, терміни придатності яких закінчились. А також їхньої тендерної реалізації бюджетним організаціям і установам – школам, садочкам, лікарням, училищам, їдальням  тощо. І звісно, всілякого контрабандного краму.

Називає прізвища відомих у місті підприємців, через заангажованість котрих, замах на вбивство скоєний на нього, виявився невдалим, наголошуючи, що керівники синдикату добре замасковані. За приблизними даними до керівного складу  синдикату входять близько 50 осіб – міські голови, посадовці прокуратур, СБУ, міліції, Антимонопольного комітету, податкових, міськвиконкомів, громадські організації «Народні збори», депутати рад…

Коментар АКС: Люди кажуть, що японській «Якудзі» та італійській «Коза Нострі» в порівнянні з західно-українською мафією, в т.ч. нововолинською, треба відпочивати.

Читайте і виписуйте вільну,  нікому не підлеглу міську газету «НОВОВОЛИНСЬК», журналісти якої пишуть голу правду під своїми справжніми прізвищами!

                                                                                                                          АКС
Переглядів: 469 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

...

Погода в Нововолынске

Опитування