Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Субота, 20.04.2024, 13:09

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2010 » Вересень » 22 » ХРОНІКА ОДНОГО ІНТЕРВ’Ю
12:47
ХРОНІКА ОДНОГО ІНТЕРВ’Ю

ХРОНІКА ОДНОГО ІНТЕРВ’Ю

 

                       

                        Днями, по кабельному телебаченню ТТІ міський голова В. Сапожніков в оточенні перебіглих із «Львівської жінки» журналістів, дав інтерв’ю. За його словами нова опозиційна до міського владного режиму газета «НОВОЛИНСЬК», яка пише правду, і на сторінках котрої ви не побачите жодного його портрета типу «Віктор Борисович вішають шпаківню», «В.Сапожніков дарують школі №2 комп’ютерний клас» (щоби не нарікали на сморід від олійно-жирового комбінату, де як плещуть злі язики, він в «долі») чи «вони демонструють залізне свідоцтво з чеського міста Біліна», дико ганьбить його кришталеве ім’я.

                   За достовірною інформацією, міськрадівські бюрократи з метою гальмування розповсюдження кусючої «газєтьонки» (стиль вислову збережено), викликали в мерію власників магазинів лякаючи санстанцією, податковою та пожежниками. Дісталося на горіхи за тверду життєву позицію Р.Влодарчику, Ю.Єлеві та ін. Зовсім недавно В.Сапожніков шельмував «Вільну думку» М.Панасюка з Луцька. І за що вас, Вікторе Борисовичу, так ніде не люблять? Схоже,  за 12 років ви всім набридли.

Далі говорилося про заклади з продажу згарячувальних напоїв в нічний час, які міськрада прикрила злякавшись владної «Партії регіонів», проте дозволивши торгувати ними з 6-00 до 24-00 та ставлячи це собі в заслугу. І ні слова про вал заяв і звернень від мешканців, політичних і громадських організацій, які передували цьому рішенню. І ні пари з уст про сотні поламаних доль, смертей, спиту і збочену молодь… Вони, ці молоді люди, ще прийдуть до вас – в снах чи наяву бо відповідальність, моральну і духовну за все, що з ними сталося під стінами «Аміго», як міський голова несете ви, персоніфіковано і перед Богом.

         Ще казав, що за відсутності таких магазинів, колись, хтось з нововолинських пияків вночі забажавши ковтнути окаянної та поспішаючи з цією метою до сусіднього Володимира, розбився на автотрасі Ковель-Львів. То і змушена була міська влада розпочати надавати п’яницям цю послугу, щоби народ перестав масово гинути в кюветах доріг через відсутність оної. Що ви брешете Вікторе Борисовичу? Всім відомо кому насправді належать нічні магазини.

Переглядаючи відео з інтерв’ю, кинулося в очі, що мер ані словом не обмовився про відомості які містилися у знаменитому «Зверненні» Ігоря желізка. Скажімо про замах на його життя, або життя Є.Кліндухова. Він спритно уникнув тем про середню тривалість життя чоловіків і жінок Нововолинська, «перевертнів» у прокуратурі, Антимонопольному комітеті, міліції, організовану злочинність у вигляді синдикату, доходи членів територіальної громади та ще про багато що. Бо сказати нічого. Та і вибори міського голови не за горами.

А щодо виборів, то газета «Володимир вечірній» від 18.06.2009 р. за словами начальника відділу державного реєстру виборців С. Назарука, сказаними ним на пресконференції у міськвиконкомі нашого міста писала: «База даних виборців, яка існувала у Нововолинську до 1 січня нинішнього року (до 2009-го – А.Б.), майже на 100% виявилася неточною». Кінець цитати. А якщо так, то і В. Сапожніков, якого обирали  міським головою на початку 2006 р. теж є «неточним», як вбачається.

      

 

 

Дані пана С. Назарука збігаються з моїми. Якраз тоді я і дружина два дні  перевіряли виборчі списки дільниці, яка від кінотеатру «Україна» про що я писав у газеті «Місто вечірнє» одразу після виборів. Окрім цього в мене є підтвердження фальсифікацій, які я охоче надам суду чи слідству.

Вищевикладене наштовхує на певні роздуми. Чому міські правоохоронні органи не перевірили результати голосування виборців за нинішній склад депутатського корпусу та міського голови?  Кому вигідні були 100% неточності у виборчих списках міста? Чи можна їх перевірити в архіві зараз, перед новими виборами міського голови? Чекаю відповіді на сторінках всеміської газети «НОВОВОЛИНСЬК» від прокурора міста О. Сліпчука. Хочу нагадати, що ви Олександре Максимовичу, не відповіли ні на одне запитання антикорупційного сайту «Красти не можна!», газет «Вільна думка» та «Нововолинськ», підтвердивши цим свою повну службову невідповідність займаній посаді. Ви «перевертень?». Якщо так запопадливо захищаєте грошові мішки.

В інтерв’ю КТ ТТІ  В. Сапожніков повідомив, що свої попередні виборчі обіцянки він виконав. Ой чи? Даю слово, що я оприлюдню його минулу передвиборчу програму ще до нинішніх виборів. Хай люди самі дадуть оцінку «старанням» міського голови у форматі підвищення добробуту нововолинян, створенні для них нових робочих місць, сприянню пуску багатостраждальної вугільної копальні, особистого патронату над немічними, каліками і пенсіонерами, відродженню духовності… Ви «Аміго» мали на увазі?

Ні словом не обмовився В.Сапожніков про майно яке йому належить, ні про майно його родичів. Ані про свої статки та наближених до нього осіб, які постали із нізвідки, ніби вродилися на рівному місці, про майно заступників, «довгограючих» міськрадівських посадових осіб. Не розповідав старих казочок про прозорого «солом’яного бичка», нових  кадрових «котигорошків» на міськрадівських посадах, «відкатних лисичок-сестричок» з торбами куплених за скажені гроші каш і цукрів, «вовчиків-братиків» котрі видавали дозволи на індивідуальне опалення, «козу Дерезу» з міськрадівськими відписками, свій посадовий оклад та  інших наближених до нього «панів Коцьких».

Не у вишиванці справа, не у шароварах і не в українських державних орденах, всіляких мислимих і немислимих номінаціях типу приватної «Людини року», генеральських еполетах реєстрового козацтва, не в посаді заступника президента неурядової Асоціації міст України, брязкальцях і брошках за гроші. Люди не стануть любити вас за все це, скоріше навпаки. Українець – це стан душі, якого у вас, мера українського міста ніколи не було і не буде вже, мабуть. Не достатньо на урочистих зборах чи звіті міського голови (про що звітувати?), без мікрофона для запитань членів громади в залі, протарабанити поганою українською славу собі - найрозумнішому і найхитрішому.

Ви всім остогидли з вашою споживацькою ідеологією, з вашими слугами та  холуями, прикормленими ЗМІ, цензурою і неправдою. Міським головою у нашому шахтарському місті (не вашому) ви більше не станете ніколи. Ми не дозволимо вам цього. Фальсифікатори будуть покарані. Слава Україні!

 

21.09.2010 р.                 Анатолій Бідзюра, журналіст газети «Нововолинськ»

Переглядів: 534 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 хасід  
0
Нововолинська громада вимагає негайно закопати болвана та провокатора Анатолія Бідзюру під ялинкою в Центральному міському парку м.Нововолинська, що стане символом шани борцям за волю та незалежність України.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

...

Погода в Нововолынске

Опитування