Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

П`ятниця, 19.04.2024, 19:26

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2010 » Березень » 23 » Любі мої земляки, українці і не українці!
14:00
Любі мої земляки, українці і не українці!

Любі мої земляки, українці і не українці!

Страшна біда нависла сьогодні над всіма нами. Колишні комуністи, комсомольці і КГБісти захопили владу на всіх рівнях державної вертикалі. Почалося захоплення нашої життєвої території, що у всі часи належала українському народу – привласнення земель, лісів, водойм, берегів річок, озер, надр, що безпощадно експлуатуються і знищуються.

Провал  задекларованих на Майдані Президентом В.Ющенком обіцянок, посіяв страшну зневіру у душах громадян України. Правоохоронні органи, що присягали на вірність українському народу і клялись перед Богом і людьми захищати права та свободи простих громадян – прокуратура, суди, СБУ, міліція перебувають на службі у владутримаючого криміналітету, злодіїв, корупціонерів, злочинців.

В черговий раз, на невизначений термін, Верховна рада України відклала прийняття Закону України про покарання за корупцію, щоби чужинці і їхні слуги з числа представників титульної нації докрали те, що залишилось. Переважна більшість людей, залякана погрозами фізичної та судової розправи, звільнення з роботи і служби, зняття копійчаних пільг, мовчить і робить вигляд, що нічого не відбувається, очікуючи розсмоктування зла, яке станеться, нібито, саме собою.

На захоплених у нас землях і дібровах розгулюють лозинські, полюючи з карабінами на людей, як на зайців, можливо, пожираючи впольовану «дичину».

В наших судах засіли зваричі, «наколядовуючи» на нашій біді мішки гривень і доларів, і котрі пальцем не вдарять, аби захистити нас і дітей.

Прокуратури приватизували шинальські, які скупляють за десятки мільйонів євро вілли і замки в Баден-Бадені та Ніцці, тікаючи згодом, до Ізраїлю, де як відомо, своїх не видають.

В міліції знаходяться горлорізи пукачі та інші «орли», що чинять розправу над непокірними, переслідуючи за іншодумство і патріотичні переконання та захищаючи «грошові мішки». Покриваючи цензуру, узурпацію влади, злочини «паханів».

Органи самоврядування утворили муніципальну поліцію – незаконні озброєні формування, для захисту самих себе від можливого повстання розлючених громад.

Ми майже нічого не виробляємо, окрім конячого збіжжя, вугілля, металопрокату, хімії, пива, горілки та сировини для іноземих заводів, перетворюючись у націю ідіотів. Нас з кожним роком стає менше на 100-300 тис. Наші діти забувають рідну мову, наркотизуючись і спиваючись, ВІЛ- інфікуючись. В нас відбирають дитсадки, школи, бібліотеки, Дитячо-Юнацькі центри, нищать нашу культуру… Традиційно православний український люд перебігає в секти та протестантські конфесії, начисто забуваючи, що «…Один Господь, одна віра, одне хрещення». На тлі сірих бараків і «хрущовок», як гриби після дощу, за вкрадені у нас гроші, ростуть вілли вельмож-злодіїв і новітніх феодалів, які хочуть  заволодіти ще й нашими душами, зробивши кріпаками та каторжанами. З вини зайд і нашого з вами мовчання та відсутності опору, не народились сотні тисяч діток – наших кровиночок, наших продовжувачів роду і православних традицій, українських звичаїв та культури.

Не є винятком і Нововолинськ… Прикладом беззаконня може слугувати факт процесу приватизації десятків гектарів громадської землі одним з посадовців…  Брехати і боятись – смертний гріх. Переможімо страх заради дітей. З нами Господь!           Щиро Ваш – Анатолій Бідзюра, м. Нововолинськ, Волинь 

Переглядів: 685 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

...

Погода в Нововолынске

Опитування