Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Четвер, 28.03.2024, 22:24

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2010 » Червень » 8 » НОВИНА
18:18
НОВИНА

                                                              НОВИНА

 

                   В Нововолинськ їде ревізор… На повному серйозі.  Чекаємо людей з Центрального Контрольно-ревізійного управління з м. Києва. Які проводитимуть

моніторинг (перевірку діяльності), використання бюджетних коштів міською радою та відповідність прийнятих депутатами рішень на це використання, в т.ч. розпоряджень міського голови, виданих ним у міжсесійний період…

                  Не треба мати дві п»яді лоба, а просто подивитись рішення депутатів міської ради за 2009 і першу половину 2010 р., щоб зрозуміти, з чого ноги ростуть. І які, (депутати) особливо з фракції БЮТ,  якби могли, то позадирали б, ще і ноги, вище маківки. Ну, добре, жінки до цього звичні, а ось, чоловіки чого? Якщо вони збоченці, то мали б повернутися тилком до папи, або зробити позу «зю». Кажуть, що декому це дуже личить – то так і роблять.

В.Сапожніков, планово-терміново, (із запаленням хитрості?) ліг до шпиталю. Цікаво, а чи не помчав він на Київ, як зовсім нещодавно, в порушення лікарняного режиму, за що нас, простих і сірих, «безоплатна Нововолинська медицина»,  викидає зі старцівських палат, з білим лікарняним листком на дорогу. Потрібно перевірити. Хто візьметься? Чекаємо повідомлень у коментарях.

                                                                                                                 СБО

 

                                                        ПОВІДОМЛЕННЯ

 

                Як стало відомо з надійних джерел, впорядкований сквер з рідкісними породами дерев, що знаходиться навпроти «1001 дрібниці», буде вирубаний з метою розширення життєвого простору для одного київського бізнесмена-професора. Як і дитячий майданчик, під нібито, баскетбольне поле, (а може, для гольфу) для студентів, що навчаються у ЗАТ «Київська міжнародна Академія економіки і міжнародних відносин», (по вул. Нововолинська 51 і 51А). Перед цим, кілька років тому, були вирубані сквери (граб, дуб, коркове дерево), поблизу друкарні та базару, де тепер знаходиться двоповерхове кафе, побудоване однією, найвідомішою особою міста, одіозного формату. І котре тепер, здається в оренду, за непідйомну плату для місцевих бізнесменів.

Просимо надсилати перевірені відомості, хто з нововолинських чиновників (що заборонено Законами України для держслужбовців), володіє віллами, підприємствами, вкраденою у громади землею, комунальною власністю та тіньовими фірмами, на кшталт нерестильної контори в Будятичах та з виробництва нелегальної пальонки  в Старій Лішні. Віктор Янукович, і створені ним протикорупційні  органи, чекають від вас новин!     

  

                                                                                                       СБО

Переглядів: 633 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Jayde  
0
Alright arlgiht alright that's exactly what I needed!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

...

Погода в Нововолынске

Опитування