Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Субота, 20.04.2024, 13:12

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2010 » Вересень » 22 » НОВИНИ З EUROPY
12:44
НОВИНИ З EUROPY

НОВИНИ З EUROPY

                                   (З коментарями і без)

 

                   З логотипу Нововолинської комунальної газети «Наше місто» зник герб України – Тризуб. Залишився масонський знак – дрібні чорні і білі трикутнички на червоному тлі.

Коментуючи це, необхідно сказати, що місцеві чиновники завжди славилися своєю здатністю спритно догоджати і пристосовуватися до будь-яких владних змін у державі. Чого не зробиш заради «нажитих важкими зусиллями» майна і грошей!

 

                   ВПЕРШЕ! На День міста Нововолинського міського голову В.Сапожнікова не нагородили публічно (не нагородив себе сам?) ніякою нагородою.

Святкував у чорному смокінгу, білій сорочці з чорною краваткою і мерським цепом на шиї.

Ввечері танцював на подіумі із наймичками-співачками, демонструючи виборцям після лікування в Боголюбах неабияке богатирське здоровля та вправність, демократичність, доступність, прозорість… Перед виборами.

 

                   Надруковано спецвипуск газети «Нововолинськ» зі «ЗВЕРНЕННЯМ» журналіста Ігоря Желізка до територіальної громади міста. Згідно проведеного ним журналістського розслідування, виявилось, що Західний регіон держави Україна (і Нововолинськ теж) знаходиться під владою організованого злочинного синдикату, який спеціалізується на контрабанді протермінованих продуктів харчування та розкраданні бюджетних коштів.

 

                   Побувавши на особистому прийомі у голови Волинської Облдержадміністрації Бориса Клімчука ще 15.06.2010 р. , та залишивши в нього пакет заяв, громадяни І. Желізко, І.Лузанчук, А.Бідзюра, Л.Павлосюк так і не діждались відповідей. Пан голова ВОДА, таким чином, порушив закон України «Про заяви і звернення громадян». Що тут поробиш, коли перша особа області поставлена оновленою владою вважає, що закони пишуться тільки для таких, як ці четверо правдошукачів? Як там із справою по замаху на життя журналіста Ігоря Желізка, Борисе Петровичу, поставленою на Ваш особистий контроль?

Схоже, у Луцьку така ж Europa, як і в Нововолинську!

 

                   Виконком Нововолинської міськради у своїй відповіді № КО-1678 від 07.09.2010 р. за підписом міського голови Нововолинська на депутатське «Звернення» А.Самкова, О.Попкова, В.Бутинця, В.Никитюка та інших, оголошене на сесії щодо споювання міської громади нічним магазином «Аміго», повідомив, що з 3 вересня злощасна торгова крапка буде працювати з 6-00 до 24-00 години.

Всі знають, кому насправді цей заклад  належить. Слава…! 

 

 

 

 

 

                   Вийшли у світ два перші номери нової міської газети «Нововолинськ». Безцензурної і не підлабузницької,  правдивої і незалежної. Вітаємо!

Попередні – «Новий світ» та повноформатна «Місто вечірнє», приватних власників, стараннями декого з місцевої влади, м’яко кажучи, не прижились на «europейському» мас-медійному грунті нашого міста. Бо дратували місцевих чиновників правдивими публікаціями.

 

 

Своїм рішенням № 39\9 від 26.08. 2010 р. депутати  Нововолинської  міської ради без письмової аргументації внесли зміни у склад виконавчого комітету, цитуємо:

-вивести зі складу членів виконкому Свідерського Федора Феофілактовича – народного депутата України у ВР 1-го скликання                                            --затвердити членом виконкому Костика Івана Миколайовича – генерального директора ДП «Волиньвугілля»

 

                   Триває збір підписів в підтримку кандидата на посаду міського голови Віктора Сапожнікова вірнопідданими політичними партіями і громадськими організаціями, як і 4,5 року тому. Зокрема, схоже, посеред них – Народний Рух України, УНП, «Батьківщина», Братство вояків ОУН-УПА та багато інших.

                   І невтямки підписантам, що може доведеться розпрощатися з «вічним і безгрішним» та й шукати нового газду. Терміново.

 

 

                   Сесія Нововолинської міської ради 26.08.2010 р. рішенням № 39\15, без погодження з територіальною громадою міста вступила до Добровільного об’єднання органів місцевого самоврядування - асоціації "Енергоефективні міста України», давши згоду сплатити в 2011 р. 4 000 грн. внесків.

Цікаво, до скількох ще Асоціацій, окрім чудної Асоціації міст України, яка як подейкують належить до масонських, «добровільно» загнав нас В. Сапожніков? І в скільки це обходиться платникам податків?

Новому складу депутатського корпусу, на першій своїй сесії, потрібно негайно відмінити це рішення прийняте з подачі мера-орденоносця. Бо як вбачається, нова Асоціація теж є недержавним пожирачем коштів територіальних громад.

 

 

                   Новий часопис шахтарського міста «Нововолинськ», який поступово набуває ознак знаменитості, в публікації «Як мер викинув третину мільйона на сміття» М.Свідницького, ( №2 від 09. 09.2010 р.) стверджує, що 360 000 грн. громадських грошей виділених як дотацію ВУКГ, можна було використати набагато ефективніше… Потрібно нагадати, що дивні фінансування такого формату перед виборами, мали місце і в минулому. Наприклад, вгепані 127 000 грн. в ремонт  дна міського озера. Ремонтували чи не, та й втопили у воді, а воно як смерділо – так і смердить. Гроші на дотування вивозу сміття потрібно було брати з «приватизації» землі та об’єктів на Зеленому, які роздавались «своїм» задарма, або майже за так.

                                                                                                                          СБО  
Переглядів: 469 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

...

Погода в Нововолынске

Опитування