Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

П`ятниця, 29.03.2024, 18:27

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2010 » Травень » 11 » НУ, ТО ПО КОНЯХ?
12:31
НУ, ТО ПО КОНЯХ?

НУ, ТО ПО КОНЯХ?


Сенсація.    Вірніше, дві. Перша – міський голова Нововолинська збирає супернадзвичайну сесію міськради по замаху на життя журналіста Желізка І.М. (Вільна думка №№ 14 та 15 від 29. 04. і 06. 05.  2010 р.),  на якій всенародно обрані наймити громади гукнуть «ганьбу» вбивцям і організаторам та візьмуть під своє крило всіх  непродажних журналістів провладних ЗМІ. (Якщо такі знайдуться, ха!)

Та засудять рейдерську атаку і знищення ПП КТ «Львівська жінка», конкуруючою фірмою, що належить місько… А ось і не скажу. Бо у цій справі проводяться слідчі дії  вже майже рік, і вона (справа), на контролі у самого Президента України. Не виключено, що обидві справи – по замаху і знищенню «ЛЖ», будуть розлідуватись  n-нну кількісь літ і зим, перетворившись у «висяк». А потім, доблесна  міськпрокурорська знать заявить, що нічого такого не було. Проста «битовуха» з «поножовщиною», як писала нещодавно спецкор «Волині». А ще чиясь звихнута психіка.

Каюсь, я злукавив. Окрім провадження слідства по обох резонансних справах, та сесії міськради 14.05. 2010 р. Видається мені, сірому писаці і віршомазу, що власника «ЛЖ» очікувала доля Георгія Гонгадзе. Підвела кваліфікація кілерів, а ще непередбачуваність І.Желізка, майстра спорту по боксу, що не звик  вибачати зла. А щодо сесії, то вона відбудеться. 7 травня міський голова В.Сапожніков, таємно, як вбачається, збирав своїх найлояльніших прихильників з числа депутатського корпусу. Можна сказати, що це була генеральна репетиція сесії міськради, переддень, так би мовити дня депутата, що передував, власне, сесії. Щоб, бува не промахнутись, у вирішальний момент. Депутати з числа тих, що не служать і не захищають, ( а відповідно, і не отримують, можливо, всіляких винагород ) не запрошувались. Проте і непокликані, почувши, що пан міський голова збирає, якогось милого, слуг народу задовго до сесії, поприбігали самі. По простоті душевній. Вирішивши, що про них забули. Ан, ні! Виявилось, навпаки. І голова дуже гнівались, завидівши такий витік, як брешуть злі язики, інформації, що зіпсувало, може, весь «базар». 

                   Між іншим, в порядок денний сесії, внесено до 27 питань. 6 з котрих є, гм… земельними.  І ви розумієте, що це і було причиною, не виключено, скликання найбільш наближених, до «тіла», обраних.  В кулуарах «тренінгу» майбутньої гастролі звучала цифра 28. Тепер, зробімо простецьку арифметичну дію: 36 – 28 = 8 . Де перша цифра – загальна кількість депутатів міськради, а друга – лояльних (фе!, яке гидке слово) до міського владного режиму. Третя –  опозиційно налаштовані депутати. Цілком вистачає, ще й з надлишком, щоб «протягнути» будь-який прожект органів місцевого самоврядування за спиною територіальної громади. Хоча виборці таких прав фракції БЮТ, котрих - 54%!, не делегували. Бо не могли: відсутнє базове законодавство.

 

 

 

 

Не здивуюсь, коли скажуть, що такі «бойові навчання» таємно  відбуваються перед кожною сесією міськради, де мають розглядатись питання приватизації громадського майна і землі.

                   І нарешті, правдива сенсація. Міський голова В.Б. Сапожніков привселюдно, на тому таки ж зібранні, оголосив, що подає судовий позов на депутата міської ради В. Никитюка. Схоже, за образу честі і гідності муніципального мундира на мітингу 7 квітня ц.р., організованого на підтримку, зовсім трішки недорізаного журналіста І. Желізка та  ПП КТ «Львівська жінка». Де до речі, у резолюції мітингу, присутні громадяни оголосили меру недовіру. Одноголосно. Правда, голова сказав, що там було всього зо 30 чоловік. Проте, це далеко не відповідає справжньому числу присутніх там людей. І це сказано м»яко, щоб не травмувати його і так згризене недавніми звинуваченнями у хабарництві і лобіюванні, здоровля.

Мер повідомив, що його адвокати працюють над судовими позовами. Хотілося б запитати: це які, міськрадівські юристи, чи приватні, найняті за його особисті грошики? Ну, що ж. Історія 5-річної давнини повторюється 1 до 1. Ті ж переслідування за результатами виступів на мітингу, (тоді – за «кучмоїда»). І знову - за іншодумство і політичні переконання. І знову буде вимога компенсації за втрачене здоров»я, як вбачається. Тоді було 6 позовів, тепер мабуть, буде не менше, а то й більше. Як правило, не на одного В. Никитюка. Може й на мене та виконавчого директора КТ «ЛЖ»  І.Лузанчук і голову ГО «Координаційна рада» В. Мигаса, рейдерська атака на приміщення якої, захлинулась. Як і в 2005-му, знайдуться служиві людці, що подадуть іще декілька позовів за надумані приниження. І знову, у суді, фігуруватитме депутат міськради. Тоді – Є. Кліндухов. Сьогодні - Віктор Никитюк.. Щоб залякати непокірних.

Відступивши від теми судових процесів, та надивившись на святкування 9-го Травня у міському парку, так би мовити, культури чи відпочинку, доводжу до відома мешканців, що Луцькі міські депутати давно заборонили споювання людей у громадських місцях та поблизу нічних магазинів. Залишивши при цьому виїздну торгівлю продуктами та безалкогольними напоями. Але, це не для Ново волинська :  оті «лояльні», аж червоні  - 28, ніколи за це не проголосують. Їм  не дозволять, а вони мовчатимуть, як завжди, сліпо виконуючи чужинську волю.   

Повернувшись до незрячої Феміди, хочу нагадати, що в 2005-му, під час судових  розбірок між міським головою та переслідуваними ним опозиціонерами за акцію «Нововолинськ без Сапожнікова», несподівано вигулькнула справа з «Продхолодом». Яка і стала каменем спотикання для мера і його друга, та ще дещо. Так ось, щоби довести свої моральні збитки і завдану здоров*ю шкоду, потрібно бути чесним, як схимник у монастирі, або не  публічною особою. А то спливе ще дещо, набагато брудніше. Стартувала ще одна акція – «Пробудись, Нововолинськ!», яка є прямим продовженням попередньої. За що, кажете судитимуть опозицію? За те що і раніше - за правду!  Ну, то по конях?

 

09.05. 2010         р.                                            Анатолій Бідзюра, м. Нововолинськ

 

Переглядів: 682 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Kristijan  
0
Great post with lots of iopmrtant stuff.

2 Сапог унеможливив  
0
рекламу заходу

1 Грім  
0
Питання а чому небуло реклами про проведення такого заходу. Сапожнікова давно треба у відставку бо вже зажерся по самі вуха. МОЛОДЦІ КОЗАКИ!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

...

Погода в Нововолынске

Опитування