Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Четвер, 25.04.2024, 22:55

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2010 » Червень » 23 » СПУСТИЛИ НА ГАЛЬМАХ
14:21
СПУСТИЛИ НА ГАЛЬМАХ

                                          СПУСТИЛИ НА ГАЛЬМАХ

        

         По справі Віктора Березюка, колишнього голови Іваничівської райдержадміністрації, котрого звинуватили в отриманні хабара, досі не винесено вироку.

Востаннє справу слухали в Нововолинському міському суді ще в березні цього року. 9-го та 18-го відбулися судові засідання, де опитали головних свідків обвинувачення. Наступного дня – 19 березня – справу відклали. 23-го, як повідомив суддя Анатолій Свиридюк, розгляд справи зупинили., а 29-го диктофонні записи на вимогу адвоката пана Березка відправили на додаткову перевірку до Львова. Як виявилося, фахівці Львівського науково-дослідного інституту судових експертиз і досі не опрацювали  записи.

 

                                                                                                    Світлана Головачук

                                                                        «Волинська газета» від 17.06. 2010 р.

 

Коментар СБО : Ворон ворону око не виклює.

 

 

                                               ТРАГЕДІЇ

        З тиждень тому, нововолинський бізнесмен, знаний в нашому місті, і завдяки просуванню в міськраді його приватних інтересів, успішний і багатий, громадянин Б., на міжнародній трасі Ковель-Львів підрізав своєю іномаркою авто офіцера МНС, 23-річного громадянина N, мешканця Нововолинська. В результаті зіткнення, останній загинув. Проте, на цій трагічній ноті пригода не закінчилася. ДАІшники, що розслідували катастрофу, залишили на узбіччі, схоже на зім»яту бляшанку авто загиблого.

Вночі, на великій швидкості, на шляху, між м. Володимиром і с. Верба, в нього врізався місцевий таксист, громадянин NN, котрий загинув на місці. Ведеться слідство, яке завдяки провадженню володимирських, а не нововолинських нишпорок, може бути справедливим, а кримінальна справа доведена до суду. За неперевіреними даними, батько покійного від грошової компенсації за смерть сина, відмовився навідріз.                                                                 СБО

                                       НЕЩАСТЯ

        Як повідомили близькі до міліцейських кіл особи, 18 червня 2010 р., купаючись на озері «7-й тупик», поблизу м. Вол.- Волинська, співробітник Ново волинського МВ УМВС  М. зазнав серцевого нападу через переохолодження і загинув. Лікарі константували інфаркт міокарда. Висловлюємо жаль і співчуття рідним та близьким покійного. Царство небесне!                             СБО       

Переглядів: 589 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

...

Погода в Нововолынске

Опитування