Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Четвер, 25.04.2024, 18:33

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2010 » Червень » 23 » ТЕРМІНОВО НА САЙТ!
14:23
ТЕРМІНОВО НА САЙТ!

 ТЕРМІНОВО НА САЙТ!

 

                Вчора, в п»ятницю 18.06.2010 р. журналісти зі Спілки журналістів України, впродовж 2,5 години (з 9-00 до 11-30), провели пікетування Верховної ради, протестуючи проти затягування розслідування замахів на життя журналістів І. Желізка з Нововолинська і В.Дем»яніва з Коломиї, після чого були прийняті посадовими особами ВР.

Дехто з несвідомих громадян Нововолинська, стверджує, що бачив на власні очі, у владних коридорах столиці міського голову В. Сапожнікова, який, згідно офіціозу міської ради перебуває на лікуванні у м. Луцьку (Боголюби), з випадінням дисків хребта. СБО не може ані спростувати, ані підтвердити цю інформацію за браком доказів.                                                                      

Коментар СБО: в кожній брехні є доля правди.                                             СБО

 

ІНФОРМАЦІЯ

 

                 Згідно повідомлень з конфіденційних джерел, днями, підрозділом спеціального призначення «Альфа» був заарештований головний борець відділу з обігу наркотиків Нововолинського МВ УМВС, гр. N.  Проте, кажуть, через два дні, він був випущений на підписку про невиїзд. Така ж доля спіткала і його колегу в м.Горохові.

У звільненні першого вбачається:

а) Не винен.

б) Здав усіх своїх колег і «злив» всю наявну інформацію.

Подейкують, що деякі з високих міліцейських чинів теж помічалися у зв»язках з наркодилерами. Світ перевернувся: прокурори роблять бізнес на «дахуванні» злочинних місцевих владних структур, міліціянти продають наркотики, нововолинські судді не можуть винести вердикт пійманим на гарячому найвисокішим хабарникам з Іваничівської райдержадміністрації. А що ж робить СБУ? Мабуть, «не помічає», як вищеназвані продажні владці валять Конституційний  лад і державний устрій в Україні.  Вікторе Федоровичу! Народ  стомився від владної сваволі і нетерпляче чекає ваших дій.                 СБО                                                                                                   

 НОВИНИ

                Як повідомила особа, що побажала залишитись неназваною,  Ново волинський МВ УМВС очікує значне оголення штату. Багато хто з міліцейських чинів написав рапорт на звільнення з лав борців за справедливість, не дивлячись на неймовірні пільги при виході на пенсію та обіцяне Президентом значне підвищення зарплати. (Можливо, і введення продовольчого пайка).

Масове звільнення, на думку анонімного джерела цієї інформації, може мати дві причини: 1. Офіцери, котрі звільнюються, не можуть миритися з тиском кримінальних структур і вищого керівництва у плані покривання злочинців.

               2. У самих рильце «в пушку» -  доведеться відповідати. І на нари!  СБО
Переглядів: 523 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

...

Погода в Нововолынске

Опитування