Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Четвер, 25.04.2024, 23:04

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2010 » Червень » 14 » ЗАЯВА
19:34
ЗАЯВА

 

 

 

                           Начальнику Нововолинського УВС А.П. Трофімову

                                  Міністру Внутрішніх Справ України Могильову

                                  Журналіста обласного часопису «Вільна думка» та 

                                  ПП КТ «Львівська жінка» на г\з А.М. Бідзюри

                                  Копія – редактору газети «Вільна думка» М.Панасюку

 

                                                           ЗАЯВА

 

                   Як стало відомо від осіб, котрим я повністю довіряю, в зв»язку з моєю активною громадянською і націоналістичною позицією та журналістською діяльністю, на мене готується замах за авторський слайд-фільм «Нововолинськ, як Europa”, який демонструвався по кабельному телебаченню «Львівська жінка»,  за вступне слово до нього, відкриття в Інтернеті персонального «Антикорупційного сайту Анатолія Бідзюри «Красти не можна!», ряд викривальних газетних публікацій. А також за підтримку мого колеги, журналіста І.Желізка, на якого було скоєно напад 17.04.2010 р., за виступ на загальноміському мітингу 25.04.2010 р., проти викрадення  ПП КТ «Львівська жінка» підприємством «Телебачення, Телефонія, Інтернет», що нібито належить міському голові В. Сапожнікову, іншодумство та політичні переконання тощо.

Ті ж особи повідомили мене, що замах готується одним із кримінальних угрупувань міста контрольованих посадовцями місцевих органів самоврядування - керівниками мафіозних кланів, і розповіли, як це має статися.

                   На основі вищенаведеного, у випадку моєї насильницької  смерті, каліцтва, викрадення, каліцтва і викрадення моїх дітей та онуків, пошкодження, або знищення належного мені майна чи майна моїх дітей, інших заборонених Кримінальним кодексом і Конституцією України діянь стосовно мене і моєї родини, винними у скоєному прошу вважати міського голову м. Нововолинська В.Б.Сапожнікова, його племінника Б.Є.Очеретка, директора ПП КТ «ТТІ» власника нічного горілчаного магазину «АМІГО» В.Р. Ярему, заступників міського голови – всіх чотирьох, а також найближче оточення всіх перерахованих осіб. Виконавці та організатори замаху - керівники і рядові бандити кримінальних угрупувань м. Нововолинська.

 

Відповідь – письмово, згідно термінів передбачених Законами України на адресу: пр.Дружби 2\3, м. Нововолинськ,  Волинської обл. 45400   А.М.Бідзюрі.      

 

12.06. 2010 р.                        Журналіст                                    А.Бідзюра                                                                                                               м.Нововолинськ

Переглядів: 730 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

...

Погода в Нововолынске

Опитування