Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Понеділок, 20.05.2024, 04:35

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2012 » Квітень » 9 » БУДНІ НОВОВОЛИНСЬКОГО «ГОСПОДАРЯ» - 3 (EUROPE) (див. Фото)
11:53
БУДНІ НОВОВОЛИНСЬКОГО «ГОСПОДАРЯ» - 3 (EUROPE) (див. Фото)

Там де Нововолинський «господар» - там «ріг достатку», там «перемога»!  Ці світлини «підтверджують» сказане.

Перед Вами рятувальна станція на міській водоймі, Це штучне озеро, де полюбляють засмагати нововолинські бідняки. Проте, пан «господар» перетворили його на смердюче болото. Там ведуться вічні ремонтні роботи. У минулий ремонтний психоз, на дні його закопали, здається, 235 000 грн.  На цей раз, ну прямо таки, грандіозного формату ремонтяку затіяли - за повідомленням нач. ВУКГ В.Бутинця, на нього вже витратили більше 300 000 бюджетних гривень. А скільки іще витратять на поновлення споруди рятувальної станції, гаражів, човнів, благоустрою території сказати не може ніхто. Дай Боже,  тисяч у… зо 500 увібратися. А тим хто там не купається, як бути, кошти повернуть?

Цікаво, а куди поділися тони риби, коли злили воду? А саму воду теж списали за рахунок нововолинських платників податків? Наскільки відомо, «господар» почали розпродування берегів водойми із боку міста. Там вже повирізали берези. А деревину «оцінили і облікували»? І звели будинки.

В ці хвилини озеро наповнюють водою із міського водогону. Нововолинцям цікаво: скільки це буде коштувати міському бюджету, і чи підвищуватимуть тарифи за спожиту воду після  поновлення плеса?  За чиї кошти запускатимуть рибу? Чи вноситимуться благодійні кошти від забудовників берегів? Хто виконає зелені насадження і рекультивацію оточуючої озеро території?

Якщо у міськосвіті були «відкати» від придбання продуктів, то прокуратурі варто було б поцікавитися, а чи нема їх і тут. Бо, ну дуже вже величезна сума вбухана у цей ремонт. А кінці у воду? Кошторис існує? А проект реконструкції дна? Берегів і дамби? Рятувальної станції і прилеглої території? Хто його виконував, чи знову без проекту? Тендери були? Це все прокурорська прерогатива. І не обов’язково писати заяви  громадянам – повинен здійснюватись прокурорський нагляд за дотриманням законності на підконтрольних територіях за веденням ремонтних та інших робіт. Так і закон України «Про прокуратуру в Україні», говорить. Буває наприклад, що згідно проекту ремонтних робіт потрібно було завезти, скажімо, 5 тис. тон піску чи щебеню, а фактично завезли 2 тис. Різницю - у кишеню. Схема одна, нічого нового.

А зараз, дорогі нововолинці насолоджуйтесь фотками і гукайте «Слава!» «господарнику». Як і за шахти, завод «Оснастку», БПФ «Нотекс», «Харчокомбінат», автобази, Завод залізобетонних виробів, Ремонтно-будівельне управління. І це ще не кінець. Ремонтно-механічний завод на підході, три вугільні копальні, ВУКГ…       Хто наступний? Слава! Слава! А чи слава…?

 

07.04.2012 р.                                                                                                                                                                                                                                АКС

Переглядів: 425 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Мікола Янавічь Да-пашлі-ви  
0
Мєні доповєли, що в озоьорі втоплєно трі міліони карбованцев бюджєтніх коштав. Найбліжчім часом буде додано
іщє пєвна сума. Для вікарістання на вибарах адіозних асоб. Вітаю із пєрємогаю всіх мешканцев Нававолинска!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

...

Погода в Нововолынске

Опитування