Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Понеділок, 20.05.2024, 02:56

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2012 » Березень » 15 » ЧЕРГОВЕ СУДОВЕ ЗАСІДАННЯ: КТ ТТІ ПРОТИ ТБ «ZIK»
17:04
ЧЕРГОВЕ СУДОВЕ ЗАСІДАННЯ: КТ ТТІ ПРОТИ ТБ «ZIK»

                   Відбулось 13.03. 2012 р. у Нововолинському міському суді під головуванням А.Васильчука. Позивачів знову не було, схоже, що вони чимось наполохані. Що не кажіть, а багатії теж, частенько, когось бояться і плачуть. Вперше, була присутня адвокат від ТБ «ZIK» зі Львова. Знакова подія – напередодні зі вхідних дверей магазину «Аміго» зник напис «Працюємо цілодобово», що вказує на те, що він, схоже, таки робив це.

Судове засідання розпочалось із перегляду знаменитої телепередачі «Хто тут живе?», яка транслювалась у прямому ефірі 31.08. 2011 р., і відлуння якої чути посеред нововолинців і донині.  Яка викликала шквал судових позовів до телеканалу «Західна Інформаційна компанія», експертів із Нововолинська, запрошених на передачу – голови Нововолинської МО ВО «Свобода» Олекси Гольчука та колишнього власника мас-медійного підприємства «Кабельне телебачення «Львівська жінка» Ігоря Желізка. Що було знищене, а майном та обладнанням якого, заволоділи невідомі, поки-що, особи.  І.Желізка намагалися вбити у під’зді, нанісши 15 ножових ран. (детальніше на сайті «Красти не можна!» READ.UKOZ.UA) Слідство кваліфікувало це, як побутовий злочин.  Коротка довідка: кабельне телебачення «Телебачення, Телефонія, Інтернет» (ТТІ), конкурувало з вищеназваним «КТ «ЛЖ» на всеміському ринку із надання послуг по трансляції сигналу у помешкання міщан. На цей момент, є фактично, монополістом у цій ніші, і нещодавно підвищило абонентну плату споживачам. Дехто пліткує, що за КТ ТТІ стоять найвищі посадові особи органів місцевого самоврядування, родичі котрих, донедавна, були у співзасновниках. Циркулюють непідтверджені слухи, що його власники (власник), безуспішно, намагаються продати своє підприємство.

Деяке пожвавлення у залі викликала сварка між адвокатом позивачів та відповідачами. Викликали охорону. На мою думку, адвокат А.Мартиросян, просто виконує свою роботу для клієнтів – В.Яреми та Є. та Б.Очеретків по захисту їхньої гідності, честі та ділової репутації. Заробляє гроші для утримання сім’ї, як і всі. У кожного своя робота. Та, можливо, ще і шеф тисне.

Симпатиків відповідачів, у судовій залі було багатенько. Проте, вели вони себе майже чемно. Та і не можна було інакше – А.Васильчук суворо припиняв усілякі розмови, обіцяючи видалити публіку. Хотілося, звичайно, хоча б один раз побачити когось із замовників судового процесу, але А.Мартиросян остаточно розвіяв ці надії, сказавши, що він сам, згідно доручення клієнтів вестиме цю справу.

Суд іде до завершення. Хіба що, з’являться якісь нові, сенсаційні свідчення чи обставини. Як на мене, суд повинен врахувати замах на життя І.Желізка та ліквідацію його підприємства у серпні минулого року.

Фото судового засідання, виконані кимось, напівсхованою камерою, надаю. Та, і офіційної заборони, проводити зйомку не було. Наступне – 26 березня. Запрошуємо!

 

14.03.2011 р.       

 

Анатолій Бідзюра, журналіст. Нововолинськ, Волинь.

Переглядів: 736 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Булавенко  
0
Сьогодня суд над козаками, 26-го березня. Амиго і Очерет виграють. Бо богаті і мають блат. І дядя даст вказівку судям, щоб засудити. Скоро нам всим таке буде.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

...

Погода в Нововолынске

Опитування