Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

П`ятниця, 03.05.2024, 06:03

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2012 » Серпень » 13 » Чия мова, того й влада!
09:47
Чия мова, того й влада!

    Це звернення адресоване всім людям доброї волі хто себе ототожнює як слов'янин, у чиїх грудях ще б’ється чисте серце.

    Упродовж тисячоліть наш народ формувався на власних гідних надбаннях, наша пісенна спадщина на сьогоднішній день є найбільшою в світі, що свідчить про її давні та славні корені.

    Але сьогодні настав час, коли мова може стати діалектом, а згодом зникнути навіки через державницький злочин окремих, не надто розумних та байдужих політиків, які не знають власної історії й зрадили власну гідність щодо свого роду, зробивши Україну полем терзання лінгвістичними окупантами на асиміляцію наших народних надбань…

    А втім, якби народні обранці які винесли вирок українській мові, знали хоч трохи історії рідного народу та в ній кохалися – вони б замислилися над своїми діями та вчинками, оскільки наслідки можуть бути фатальними для держави Україна та всіх її громадян.

    Мова йде ось про що. Інтернет кишить роликами провокативного змісту про те, що українська мова є, буцімто, діалектом російської тощо. Це жахлива неправда, яка має на меті підірвати авторитет нашої мови, і таким чином повністю знищити нашу національну ідентичність.

    Адже допоки народ зберігає мову – він зберігає державність та свою владу.

    Безсумнівно підтверджено, що саме українська (руська) була мовою наших предків пам'ять якої завзято знищувалась деспотами й гнаними з Стамбула тиранами-царями візантійської імперії що в 1453 році тікаючи з Константинополя від помсти інших народів й оселившись на Руській землі, а згодом  в 18 столітті вкрали  ідентифікацію нашої мови і яка вимушено самоідентифікувалась іншою назвою, й нині зветься УКРАЇНСЬКА.

    Виникнення в народі розмовної штучної російської мови від похоті недобитих візантійських царів окупантів, з краденим брендом «Россія» з’явилися на світ не раніше 18 століття що є історичним фактом, а не вигадкою, де герб Російської федерації від «Московського царства» є державним гербом Візантійської імперії .

    Варто так само пригадати декрети намісників неіснуючої візантійської імперії (Московського царства) «Васілія Тьомнава», «Івана Грознава», «Петра Певава» що вкрав ідентифікацію Русі, «Екатєріни втарой», «Александра втарова», «Александра третьєва», «Николая втарова» з їх проклятим народами «візантійсько-московським царством для деспотів (баяр-памєшіков, в подальшому барінов)» й на основі брутального та репресивного позбавлення коренів  етнографічного формування мови наших предків з створенням деспотами за вказівкою церковнослов’янських термінів «русского язика» як крадіжку бренду руської мови в русинів.

    Люди знають й не мають жодних заперечень стосовно того, як формувався «велікій і могучій» , але бідність, скупість та однобокість такої штучної мови від братів болгар з Візантії Кирила і Мефодія що поповнена нецензурною лексикою й позбавлена поняттями ніжності й лаконічності композицій з недолугими перекладами фільмів на кшталт «русской»   переважно  приказними тонами та недосконалістю для спотворених, облудлих і деморалізованих візантійськими тиранами-царями змарнованого люду, - насторожує та обурює тих хто добре володіє українською мовою й з нею живе, бо вінчається поняттями її краси, повноти та досконалості.

    Окрім того, національний генофонд що формувався тисячоліттями на вимові та загальній мовній думці (код мови), раптом через репресії всього три століття був змушений вимовляти мову в спотвореному аспекті, іншою думкою й на інших тонах… Звідси й в тих, хто розмовляє «русскім язиком» (порушення в генах природного коду мови й думки) і як наслідок, - переважають інстинти самознищення і на основі:   необгрунтована ненависть до суміжної культурної спадщини, масові шахрайства в державі,  злочинство, жорстокість, нецензурна лексика в мові,  безпідставна зухвалість, генетично втілена внутрішньо-душевна паніка, розлучення в сім'ях,  апатія щодо власної держави і на основі цього тоталітаризм, війни, порушення прав людини, корупція, бідність і т.д, (факт Білорусія, Росія ушкоджена й Україна), - ось які наслідки штучної мови окупанта що порушив природний процес формування загальної мовної думки, лінгвістики й лексики цілої нації.

    А про рід української свідчить те, що наша мова багата не просто поняттями і значеннями, а відтінками явищ, понять. В ній присутня гармонія, співучість, ніжніть, пестливість й доброта- які є ознаками тисячолітніх шліфувань мови руським народом.

    Це підтверджує й українська пісня, якою виспівували, виколисували, формували гармонійно розвинуту особистість арія, Орія – прабатька сучасного українця оскільки це пісенне виховання регламентувало всі періоди життя людини – від народження до смерті, й від арія до скіфа, від скіфа до сармата, від сармата до куява, від куява до русина, від русина до українця.

    А ще ж вірили, обжинкували, кохали, закликали весну плекаючи щастя та багато чого іншого, про що ми сьогодні вкрай мало знаємо. І даремно. Бо без такої па’мяті , що репресивно заборонялась візантійськими царями та жменькою переселенців з Константинополя (загарбавши  землі стали боярами-поміщиками) з їх штучною кирилівською мовою для болгар і які окупували з 1453 року народ й зробили русинів  кріпаками, тому ми не можемо збагнути, що ми є давній і мудрий народ, світоч людства й власний мислитель, покликаний сіяти ту гармонію та красоту у світі, якою так рясно було засіяно паростками доброти в наших піснях на спомин, щедрівками на долю, веснянками на мудрість, колядками на віру й сакральною геометрією чистоти наших душ.

    ДРУЖЕ! Сьогодні твоя мова – ТВОЯ МАТИ ПО СУТІ – потребує твого захисту. Не можна дозволити іншому народові проповідувати окуповуючи на нашій землі чужі та штучні цінності, бо за зречення свого коріння не буде нам прощення, наші діти ніколи не будуть щасливими, бо не знатимуть хто вони і куди ідуть та де їх рід. А без історії не має гідності, без мови не має народу.

    Замах на мову є замахом на державність. ТО Ж ДО СПРАВ МІЙ ДРУЖЕ…, будь адекватним й не цурайся всіляких методів боротьби, бо ти є господар на своїй власній  землі та у своєму ефірному просторі. Пам’ятай, хто на твоїй землі не природною мовою «па русскі» засмічує будь який твій національний ресурс й державницький вишкіл, він знущаючись з тебе цинічно нищить твою гідність й нівелює свою повагу до себе ... Тож дій активно й будь якими методами до цього мовного хулігана...

    Сам не цурайся свого й рішуче борись за своє та поважай людей інших народів і націй а особливо тих, хто з постраждалих цим репресивним «царством», живучи в Україні асимільовуючись на відновлення культури й мови своїх давніх предків вчить,  помножує,  поважає і шанує твою мову як прабапцю тисячолітніх нащадків твоєї землі..., вклонися їм.

    Приїзджому, що не міг би знати твоєї мови, розкажи про нашу культуру, боротьбу, та про мовних окупантів, що три століття знущаються над руським народом, який постраждав від крадіжки власної ідентифікації скоєної гнаними царями Візантії, - і тому РУСЬКА мова нині зветься УКРАЇНСЬКОЮ.

    ТВОЯ БОРОТЬБА, це вінчання в Україні шляхом помноження ЦЬОГО ЗВЕРНЕННЯ один від одного для всіх людей світу через ксерокс по 10-40 копій шляхом роздачі цих листівок, конвертами, або електронною поштою й просто на вулиці чи в блогах Інтернету для подальшого їх розмноження, ТОЖ ДО ДІЙ.........           ДРУЖЕ, - якщо ти зараз схибиш, промарнуєш, проявиш бездію або полінишся, - то в тенденції за відсутності ТВОГО спротиву, з часом і як наслідок твоєї теперішньої бездії, й тільки за прочитання такого звернення тебе,  як заляканого, злиденного й прииженого раба без прав та перстективи, буде ув’язнено на своїй землі, але вже в іншій державі безпощадними мовними шахраями-окупантами…, бо йде тенденція, а так колись й було…  

Дозволяється всім тиражувти це звернення з посиланням на  автора ,     

 Ігор Желізко, колишній власник украденого підприємства КТ «Львівська жінка», вижив після 17 завданих кілером ножових ран. Нововолинськ

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 608 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Rika  
0
Lot of samrts in that posting!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

...

Погода в Нововолынске

Опитування