Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Субота, 18.05.2024, 15:56

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2012 » Жовтень » 4 » ДЯКУЮ ВСІМ!
16:31
ДЯКУЮ ВСІМ!

Із задоволенням хочу констатувати, що на сайті «nvip.com.ua» поменшало «психіатрів». І, відповідно, психіатричних діагнозів, які встановлювали один одному користувачі. Навіть, деякі «Гості» та «NAZ.IST», що частенько таки цим грішили, уявляючи себе лікарями, то тепер не дозволяють собі такого. Майже зникли ненормативна лексика, «суржик»  і «русизми». Слово честі, заходиш на сайт, і на відміну від інших, читаючи коментарі, зі втіхою бачиш, що у Нововолинську живуть  інтелігентні люди. Високомаральні та порядні. Поменшало переляканих. Навіть я, старий націоналіст, якого без сумніву, знає  у місті кожна собака, не можу про себе такого сказати. Час від часу, ну не матюком звичайно, але вставлю якийсь, хоча й цілком літературний, та все ж приперчений вираз чи прислів’я. Прошу вибачення. Не знаю, чи я повністю цього позбудусь, знаєте, звичка – друга натура, та й пізнувато вже перенавчатись у такому віці, проте, буду над цим працювати.

Люди почали писати грамотно. А значить, думати!!!  Висловлюють на сайті свої думки українською літературною мовою, не зважаючи на прийнятий Верховною радою нещодавній дикий закон «Про засади державної мовної політики». Очевидно законопроект «КоКі», посеред нововолинської молоді викликав явище зворотнього ефекту. І слава Богу!  Потрібне його негайне  скасування, як і «Закону про наклеп», бо так і до сталінського «Про п’ять колосків», недалеко залишилось. Ну, а тих, що так і не вивчили української мови, народившись і живучи посеред нас, судити не буду. Як не суджу нікого, навіть корупціонерів, високих держслужбовців, безбожників і злодіїв. Хай їх Бог судить.

Поменшало страху і це найбільша втіха, бо страх – смертний гріх. Та і кого боятись?  «Ось прийде хтось, і як побачить, що я не боюсь, то він мене, у чомусь, сильно обмежить. Помститься, і погано про мене буде думати, затаїть зло навіки» - ось вічна психологія раба. Великий міф, який підігрівають щодня, чиновники! Ніхто нікому нічого не зробить, хоча вони й багаті – бо бояться нас у рази більше, аніж ми їх. Бо це не ми у них вкрали, а вони у нас,  наше і наших дітей,  майно. Проте, на відміну від бідняків, вони навчились не показувати свого страху. Ми зможемо легко добитися від них абсолютно всього, чого тільки захочемо. Запросто, повернути все  вкрадене у нас. Кожну копійку. Кожну сотку землі. Кожну комунальну споруду, підвал,  відданий за так чи ні, об’єкт. За однієї умови: як змінимось самі. Приклад – сусідня Польща.

Користувач «Nika» правий. Наше місто, потроху, перетворюється у звалище передвиборчої та торгової рекламної макулатури. І що цікаво: міська рада, тобто обрана нами місцева влада, цьому не перешкоджає! Порушуючи нею ж, встановлені та затверджені на сесіях депутатами, правила. Граючись, у всім зрозумілі та старі, відколи існує світ, панські ігрища.

Та все ж, дякуючи «НВ ІнформПортал», Нововолинськ змінився. У першу чергу, завдяки «аdmin» та  «root», без суміву.  Вони не бояться, а якщо таке і трапляється, то як я вже говорив, не побачиш у них цього. Ми швидко вчимось. І це тішить. Часи засилля феодалізму і загрози покріпачення громади, поступово минають. Іще раз Вам всім, дякую! Бажаю Вам  і Вашим дітям, доброго здоров’я і довголіття.

04.10.2012 р.

                            Анатолій Бідзюра, голова ГО «Україна + Польща», Нововолинськ

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 443 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

...

Погода в Нововолынске

Опитування