Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Субота, 18.05.2024, 15:56

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2012 » Жовтень » 1 » ДО КОМЕНТАРЯ В.МИГАСА «ПРО ЗІРКУ ДАВИДА»
09:59
ДО КОМЕНТАРЯ В.МИГАСА «ПРО ЗІРКУ ДАВИДА»

На розділеному навпіл, як Польща 1939-го, чи Україна по Дніпру за часів ІІ-ї Гетьманщини майдані Чорновола, знову вже вкотре! – тяжка шляхова техніка. (див фото)  Дорожня фреза зрізає нещодавно укладений шар покриття, перед міськрадою, і готуючи очевидно, шматок проспекту Дружби під друге асфальтове пришестя. На тлі імовірної, і цілком реальної загрози невиплати зарплати працівникам бюджетних установ, така широка щедрість держслужбовців у плані «вилизування» огріхів перед «своєю», вже схоже, давно приватизованою сірою, а із недавнього часу - персикового кольору, владною спорудою, видається щонайменше, чудасією. Актори із міськради, вони ж держслужбовці місцевого самоврядування, вони ж і публічні особи, вже  вдруге будуть поновлювати шляхове покриття на цьому відтинку. Вочевидь, щоби оператори зі провладного місцевого кабельного ТБ та філії обласного ВТ, змінили улюблені і перевірені роками точки зйомки біля магазину «Кобзар», на нові, на майдані Чорновола. Цілком можливо, для цієї мети, збудують і стаціонарну вежу кругового огляду, на кшталт «чортового колеса», як біля громадського туалету у ПК і В. Для панорамних відеокадрів і…  слави.

У зв’язку  із вищенаписаним, дуже хотілося б знати: а у них як?  На загниваючому капіталістичному Заході (який ніяк не догниє) – у Каліфорнії, чи на Близькому Сході – у Ізраїлі. Тамтешні бургомістри, теж по два рази поспіль, укладають асфальт перед муніципалітетами? І як це сприймають платники податків? На відміну від сліпоглухонімих місцевих користувачів дитячої поліклініки на 15 М-ні,  поблизу проданих ХВЄ, комунальних об’єктів. Мабуть, міський голова робить це за гроші виручені від продажу 4,3 га  громадської землі «Пану Курчаку» біля шахти-2, а може за гроші, отримані від оренди торгових площ заїжджими циганами у дитячій дошкільній установі – ЦДЮТ?

Навіть, якби оця асфальтово-шляхова одісея місцевих чиновників і не коштувала  місту нічого, і на неї не було витрачено ані копійки громадських коштів – це неетично і непорядно по відношенню до громади. Тому, що у міськраді є  контролюючі подібні роботи посадові особи, принаймні, такі за своїми посадовими інструкціями, і які живуть із цього. Чи часто ви бачили у Нововолинську, щоб бюрократи змушували виконавця робіт переробляти асфальтове покриття, тільки через те, що після дощу на ньому залишалися калюжі?

 

28.09.2012 р.

 

Анатолій Бідзюра, голова громадської

організації «Україна + Польща», Нововолинськ

Переглядів: 359 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

...

Погода в Нововолынске

Опитування