Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Неділя, 19.05.2024, 21:13

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2012 » Травень » 14 » І ПРИСКАЧЕ КОВБОЙ. НА РЯБОМУ ЖЕРЕБЦІ (фейлетон)
09:38
І ПРИСКАЧЕ КОВБОЙ. НА РЯБОМУ ЖЕРЕБЦІ (фейлетон)

         Дивлячись, як на екрані ТТІ Віктор Борисович розмахує якоюсь блискучою штуковиною із крилами, та все дякує нововолинській громаді за підтримку і довіру, то і собі зацікавився: а що ж я особисто, як виборець, зробив такого, задля його нагородження і променів слави, у яких він так залюблено купається. Виявилось, що наш міський голова В.Сапожніков, проголошений, вже вп’яте, "Людиною року Волинського краю» у номінації втраче…, перепрошую, «Виправдана надія» і нагороджений стилізованою мініскульптурою, під назвою «Крило надії». І хоче іще, вшосте. Про те, від кого нагорода – ані мур-мур. Хто нагороджував? Знаєте, закрадаються нехороші сумніви, у правдивості слів міського голови стосовно його безоплатних нагороджень «Людиною року», аж п’ять разів поспіль. Ну, а так, як підтверджень цьому явищу немає, відсутня калькуляція, розцінки і відомість сплати податків на прибуток із ДПС, то доводиться вірити, що все так і було. Сам факт нагородження нагадує історію про орден св. Миколая-чудотворця «За примноження добра на Землі», яким голова був вшанований у 2005 р., якраз у зеніті акції «Нововолинськ без Сапожнікова».

       То державна чи приватна інституція нагородила Віктора Борисовича? Ось взяв би міський голова, та і привідкрив таємницю, зробивши її прозорою, як був декларував у своїй передвиборчій програмі балотуючись, вже вкотре, на цю високу посаду. Так, мовляв і так, шановна територіальна громадо, нагородила мене Волинська обласна державна адміністрація. Або, Волинська обласна рада…, Адміністрація Президента, Кабінет міністрів, Реєстрове козацтво, Асоціація Міст України тощо. І всі питання зняті, і народ не бреше про те скільки коштувала меру його блискуча цяцька. У цьому випадку, видається, можна і шостий раз її замовити, і сьомий. А до кінця каденції, можливо, отримати ще зо три.

      А тут, в Інтернеті і по місту, снують плітки поміж посполитим людом, що мовляв В.Сапожніков оформив довготермінове відрядження за рахунок громади і гайнув у Сполучені Штати, у місто Сакраменто у Каліфорнії. І не сам, а із протестантськими пасторами, як місіонер. Цього, міська влада не підтверджує і не спростовує, граючись в улюбленого «німого Пилипа». Теж непорядок: громада переживає, щоб він бува не повернувся назад у Нововолинськ, перепрошую, щоби повернувся при доброму здоров’ї, і її, громаду, змушують нервувати. Хоча вона ладна вибачити і списати всі кошти витрачені на відрядження за океан у разі його неповернення, знову прошу вибачення, щасливого повернення, як такі, що пішли у набуття,  американського досвіду в управлінні міським комунальним майном і земельними ділянками. Для іще більшої схожості окремо взятого Нововолинська із Європою. А так, як Європу ми давно догнали і перегнали по всіх показниках, то пора амерканізуватись, цебто, мета – Сполучені Штати, частково, а штат Каліфорнія – взагалі.  І заревуть із космодромів шатли «Коламбіа», зацвітуть кактуси у Парку…

      Уявляєте, прискаче Віктор Борисович у шкіряному сідлі на рябому жеребці, подарованому мером Сакраменто. У капелюсі із Дикого Заходу, із заклепками, за широкою пряжкою штанів – револьвер. До сідла приторочене ласо, у ковбойських черевиках на високих каблуках, на замшевій сорочці значок із написом «Sherriff», ззаду баклага віскі і десятизарядний «вінчестер», груди перехрещені стрічками набоїв. І скаже: «Окей. Віднині все буде по-іншому. Що було до цього – забудьте!»

 

13.05.2012 р.                                      Анатоль Бідзюра, м. Нововолинськ, Волинь

Переглядів: 444 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ruben  
0
Good job making it appaer easy.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

...

Погода в Нововолынске

Опитування