Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Четвер, 28.03.2024, 16:48

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2012 » Серпень » 28 » «ХІМТРЕЙЛИ» НАД НОВОВОЛИНСЬКОМ
11:02
«ХІМТРЕЙЛИ» НАД НОВОВОЛИНСЬКОМ

Хто не любить спостерігати за польотами літаків? Це величне видовище: маленька цятка рухається небом, а за нею шлейфом тягнеться рівний білий слід. Проте, віднедавна із повітряними «хвостами» почали коїтись дивні речі…

Чимало українців почали зауважувати чудернацькі широкі смуги у небі, що не щезають днями. Інтернет-форуми переповнені фотографіями й питаннями: що ж у небесах робиться? Люди переконані – із літаків розкидають якісь невідомі речовини. Максим Кабанов, 32-річний киянин зацікавився цим ще минулого літа. «Йдеться про так звані «хімтрейли» – розпилювання хімічних речовин під виглядом конденсаційних слідів реактивних двигунів літаків – пояснює він. Я відслідковую цю тему із нинішнього літа. (2011 рік – А.Б.) Став шукати інформацію. Виявилося, чимало дослідників б’ють на сполох, говорячи про навмисне розпилювання якоїсь гидоти зі пасажирських лайнерів. На деяких сайтах є навіть фото салонів літаків де видно розставлені у хвостовій частині ємності із якоюсь «хімією». Може, це розпилюють інфекції якогось грипу чи кіру?»

Максим Кабанов упродовж трьох місяців зробив понад 180 знімків слідів літаків у київському небі. «Хвости» справді виглядають дивно. Звичайний конденсаційний слід зникає за лічені хвилини – пояснює дослідник. А ці тримаються по кілька годин! Із часом вони розширюються, охоплюючи більшу частину неба і вкривають його смоговою хмарою. Причому, ясно видно, що це не конденсат. Тут все зовсім по-іншому. Летить літак – і раптом позаду з’являється шлейф-слід. За кілька секунд викид припиняється. Як це пояснити? Чи випадковість це все?»  Теорію «хімтрейлів» підтримують дослідники багатьох країн світу. Спершу такі викиди фіксували у США та Британії. Зі 2009-го такі викиди помітили у Росії, а згодом і в Україні. Свої спостереження на фото у соціальних мережах викладають мешканці Києва, Одеси, Житомира, Сум, Полтави, Харкова , Білої Церкви та інших міст. Люди переконані: «хімтрейли» - складова якоїсь таємної операції, у якій задіяні уряди різних країн.  Існують різні версії щодо причин викидів «хімтрейлів: викликання хронічних захворювань, зміни клімату, формування посух тощо. «Все це не є параноєю окремих людей, а аргументованими підозрами багатьох дослідників із різних частин світу, - розповідає харків’янин Олег Зарубін. – Про «хімтрейли» на Заході написано книги, знято фільми, а у нас влада, ніби у роти води набрала. Тож люди зовсім не обізнані». О.Зарубін, разом із однодумцями надіслав запити до Міноборони, яке запит прогнорувало, та до СБУ де пообіцяли розібратися. У МНС вважають, що до пального додають якісь домішки, а які і навіщо – невідомо. Фахівці Харківського університету повітряних сил підтвердили: звичайний слід від двигунів реактивного літака тримається у небі до 20 (!) хвилин. О.Зарубін вважає, що так довго у небі можуть «висіти» тільки хімічні аерозолі, і що пора розібратися, нарешті, у цій проблемі.

Я зауважив і сфотографував небо над Нововолинськом і сліди від двигунів літаків у березні 2011 року, після кількагодинного їхнього «висіння» у небесах. Що видалося мені дуже дивним. На задньому плані фото вони теж відслідковуються.

22.08.2012 р. (Джерело – всеукраїнська газета «Експрес»)

                                                                                              Анатолій Бідзюра

                                                                                              Нововолинськ

Переглядів: 969 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

...

Погода в Нововолынске

Опитування