Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Неділя, 19.05.2024, 21:13

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2012 » Травень » 1 » «ХТО ТУТ ЖИВЕ?»
14:46
«ХТО ТУТ ЖИВЕ?»

         Це назва телепередачі, що набула всіх ознак легендарності, львівського телеканалу «ZIK», який не зважаючи на ранги і звання держслужбовців всіх рівнів, показує їхні фільварки і вілли збудовані за тяжко зароблену у держави зарплату. Бюрократи органів місцевого самоврядування, а це таки геройські люди, інакше і не назвеш, які без хабарів, крадіжок і корупційних діянь, економлячи буквально на всьому, живучи із сім’ями на хлібі і воді, зуміли піднятись, буквально із нічого, і поставити собі багатоповерхові замки. За один паркан біля яких, можна купити зі всіма тельбухами і лівером, всіх нововолинських бомжів. Або будь-кого із пенсіонерів-шахтарчуків. Бо далеко не кожен, можливо, один із 100 000 українських громадян зуміє так піднятися і розбагатіти на одну зарплату, що підтверджується їхніми щорічними Деклараціями про доходи у ДПС. Достойний приклад для наслідування підростаючому поколінню. Вони такі: без Європи, Шенгенської зони, власного бізнесу, без капіталу померлих родичів у США чи Канаді, без допомоги батьків-голодранців, що були рядовими комуністами чи КГБістами за другого «Совєта», без догляду за биками у гноївці чи за чепігами плуга запряженого кіньми, на брудному полі, (орючи вдень і вночі), зуміли вижити харчуючись повітрям і дощовими краплями із небес. Мало того – який приклад зі свого аскетично-чернецького життя, який безцінний досвід залишили вони нам - «для грядущих поколінь», і церковні дзвони в т.ч.

         Підтвердженням тому є відсутність, якщо не помиляюсь, зафіксованих прокуратурою і міліцією у 2011 році, фактів посадових злочинів та корупції у Нововолинській міськраді. Та, на всеміську дошку Пошани, підряд їх всіх! Починаючи із міського голови та закінчуючи найдрібнішим клерком. Мемуари і підручники видати негайно, величезними накладами, під назвою «Як стати мільйонером на зарплату держслужбовця». І у школи, училища, технікуми, ВНЗ – хай вчиться дітвора і переймає досвід багатеньких «буратінів». Окрім фазенд, багато хто із них тримає гроші на різних островах, їздить до Каліфорнії на урльопи, відпочиває з онуками на Буковелі. І тільки уявіть собі: без подарунків і спадку, пересідаючи зі старих BMW на новенькі «Шкоди», в т. ч. і «SUPER-B», в умовах кризи і всенародного зубожіння. Це ще одне підтвердження їхнього найвищого управлінського пілотажу і геніальності. Правда, і декому із них таки дістається лиха – не маючи свого житла, змушені орендувати його у власних родичів, що розбагатіли завдячуючи тому, що не пішли на державну службу.

          Так що, управляючі нами є людьми неординарними і вельми освіченими, набожними і економними із вкрапленнями богоподібності. Недаром один із них захистив кандидатську дисертацію з економіки управління народним господарством. Воно і докторська не за горами, у козака, який стане незабаром гетьманом, нагороджений прірвою всіляких відзнак та орденів-медалів. Котрі не поміщаються на широких його грудях, як і статуетки «Людина року», із крилами і без, у холошах широких штанів.  

          Так, що молімо небеса, щоби чим довше вони, наші хлібодателі, «заощадивши» на нас збудували котеджі, купили найновіші моделі авт, відпочили на островах, поповнили рахунки у офшорах… - без викривленої психіки, бо їзда на «джипах», у наші дні «балу під час чуми», вважається аморальною і непристойною посеред мого зубожілого народу.

30.04.2012 р.А.Бідзюра, голова ГО «Україна + Польща, Нововолинськ, Волинь 

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 556 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

...

Погода в Нововолынске

Опитування