Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Понеділок, 20.05.2024, 00:09

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2012 » Лютий » 13 » ХТО ВИ, ПОВОДИРЮ КОМУНІСТІВ НОВОВОЛИНСЬКА? (Передрук зі сайту www.nvip.com/ua)
14:57
ХТО ВИ, ПОВОДИРЮ КОМУНІСТІВ НОВОВОЛИНСЬКА? (Передрук зі сайту www.nvip.com/ua)

         Керує міською організацією КПУ Петро Іванович Юрченко. Формально. На перший погляд, людина, до кишок віддана комуністичним ідеалам та мріям про всесвітню пролетарську революцію. Проте, внаслідок прогріхів у вихованні власних дітей, у сім’ї Петра Івановича завелась контра. Донька головного комуніста міста проживає у капіталістичній Канаді, запекла прихильниця капіталістичного способу життя, одружена з офіцером армії НАТО.

Друга дочка, мешкає поки-що у Києві, проте готується стати «ворогом народу» -  емігруватиме  до сестри разом з дитиною, на постійне місце проживання. Член секти ХВЄ у БЮТівського пастора-опозиціонера.

Сам П.Юрченко, за деякими даними, теж таємно готується очолити комуністичний осередок в українській діяспорі Торонто. На останніх виборах до місцевих рад, балотувався на депутата Волинської обласної ради. Проте, від початку і до кінця виборчого марафону, не виправдавши високої довіри керівництва ЦК КПУ, таємно перебував у загниваючому раю капіталістичної Канади, як вбачається, для возз’єднання сімейства чи клопотав про отримання громадянства. Хто здавав документи в обласну виборчу комісію замість нього, залишається лише здогадуватись. Петро Іванович, схоже, має двійника.

Його колега по партії – О.В. Філінюк, зашкарублий комуняка і сталініст, який входить у вище керівництво Компартії України, має дві вищі освіти, але  працює в шахті «на лопаті», а за сумісництвом ще й очолює нововолинську корчагінську «комсу», принаймні, своїх поглядів не ховає. На керівні посади, не зважаючи на обіцяні гарні гонорари, щоби не забруднювати «кристальну чистоту комуністичних рядів», не йде. За наявною надійною інформацією, про яку Філінюк воліє мовчати, він закінчив Вищу школу КГБ СССР, відділ «ліквідаторів». Знаючі люди можуть розповісти, що це значить.

Згідно останніх відомостей, П.Юрченко співпрацює із партією ВО «Батьківщина», бігаючи до міського голови В.Сапожнікова та «зливаючи» йому секретну інформацію. Воно й не дивно: сталінська морда О.Філінюк, якому давно пора «на гілляку», за висловом місцевих націоналістів, все ж стоїть посеред скорочених з роботи міською владою педагогів ДЮЦу і батьків викинутих за ворота українських дітей. Ще й намагаючись прорвати шеренгу міліціонерів, на сесії міськради, якою відгородився від людей міський голова, та гукаючи в мегафон антикорупційні гасла. А  П.Ю., щоби не дратувати «помаранчевого тата», не суне туди й носа. На кого працюєте Петре Івановичу? Пора визначитись. І із Канадою теж. Давно пора. Слава КПСС!

 

 

                                                                                              Центрист  Л. Кравцова

 

 

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 919 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Zozy  
0
What an aemwsoe way to explain this-now I know everything!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

...

Погода в Нововолынске

Опитування