Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Понеділок, 20.05.2024, 03:50

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2012 » Квітень » 23 » КЛАПТИК НЕБА. І ДЕРЕВА ПІД ВІКНАМИ
09:20
КЛАПТИК НЕБА. І ДЕРЕВА ПІД ВІКНАМИ

                   Про буд. № 12, що у Нововолинську по пр. Перемоги, знають вже і у Луцьку. А Ваш покірний слуга, як спецкор обласного часопису «Вільна думка», до назви якого, дехто із місцевої влади приставляє ідіому «боже…», таки сфотографував ті дерева і поговорив із мешканцями кутових квартир. Схоже, адміністраторам сайту «НВ Інформаційний портал», знімати матеріал не доведеться.

На знімках добре видно чотири липи, що ростуть під кутовими квартирами всіх чотирьох поверхів будинку. Вже зараз, без листя, дерева створюють тінь. Вікна скаржників дивляться на північний схід – сонячних променів там майже не буває. А що говорити, коли липи покриються листям? Зі сходу теж ростуть високі дерева.  Я, великий прихильник зелених насаджень, скажу, що теж не потерпів би пітьми у своєму помешканні, коли у білий день доводиться вмикати електроосвітлення і боротися із цвіллю. За що така кара? Влада в Україні належить народу, а по-простому - народ і є владою. Право змінювати конституційний лад належить, виключно, його величності, народу. І не може бути узурповане державою, її органами чи посадовими особами. Ст. 5 Конституції України, розділ І, «Загальні засади».    Кожна людина має право на комфортне існування, і його, у даному випадку, як вбачається, відбирають. Там же, ст. 50,  розділ ІІ «Права, свободи та обов’язки людини і громадянина”.  А отже, у цьому випадку чиновник не мав права писати на заяві слово «забороняю». Порушень конституційних прав громадян, у цьому випадку, багато. Я не буду їх  всіх перераховувати – немає потреби. Знати Конституцію і Закони держави Україна  передбачають посадові інструкції держслужбовців, як наймитів територіальної громади, якій вони урочисто присягали вірно служити, і від якої отримують засоби до існування, стаж і немалі (90 % зарплати) пенсії. Не хочеш служити і знати закони – допобачення!

Люди, із якими довелось спілкуватись у будинку, тієї ж думки. Вони шоковані відношенням до них місцевої влади. А я, особисто, ні. Набачився всякого. А надто у нашому місті. Фото (три шт.), додаю.

 

22.04.2011 р.

 

Анатолій Бідзюра, журналіст. Нововолинськ, Волинь, Україна

Переглядів: 402 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Мікола Янавічь Да-Пашлі-Ви  
0
Казалі Віктер Барісавічь, што вірєжіт вєсь праспєкт Пєрамогі, адін йон і пєнькі зостанутсі. Вайна зєлєнім насаджєнням! Круто.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

...

Погода в Нововолынске

Опитування