Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Понеділок, 20.05.2024, 05:06

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2012 » Лютий » 17 » НОВОВОЛИНСЬК БАНДИТСЬКИЙ: СУДЯТЬ ЗА ПРАВДУ
16:40
НОВОВОЛИНСЬК БАНДИТСЬКИЙ: СУДЯТЬ ЗА ПРАВДУ

                   В місті Нововолинську, на Волині, проходять судилища. Ніби нічого і не змінилося. Ніби час зупинився. Тільки багатії зі старої гвардії стали іще нахабнішими та впевненішими у безкарності. І на цей раз, як і в 2005-му, близькі до міського голови В.Сапожнікова люди, подали в суд на українських патріотів, переслідуючи за іншодумство. А почалося все з передачі львівського телеканалу «ZІК» «Хто де живе?», в якій журналісти знімальної групи показали статки першої особи міста та його близьких друзів і родичів. Які, як наголошувалось в передачі, виросли на майже порожньому місці, бо родичі стоять на обліку у центрі зайнятості, отримуючи від України злиденний пенсіон, а сам міський голова є бідним держслужбовцем¸ якому держава бізнесом займатися не велить.

         А в цей час. У міськраді знову хтось щось поцупив (хіба ж то дивина!) -працюють перевіряючі органи, вкотре копаючи, щоб закінчити все, як завжди, нічим. І в Управлінні освіти, схоже, інвалідсько-пенсіонерська команда вчергове попалася на «відкатах» у тендерних закупівлях продуктів для шкіл і садочків, цитуємо: «У список порушників потрапили… Управління освіти Нововолинської міської ради». («Волинь-нова» від 02.02. 2012 р., публікація Сергія Наумука «Чиновники завдали пів-мільйона збитків».)

Проте, повернімося до судів. У судовому позові «любих друзів» і родичів міського голови до О. Гольчука та І. Желізка «про захист честі, гідності та ділової репутації» говориться, що магазин «Аміго» алкоголем не торгував. Та він і зараз ним торгує! Причому, як вбачається, цілодобово. Про що свідчить напис на вхідних дверях до торгової зали. (див. фото) Та і «Ліцензія» на роздрібну торгівлю алкогольними напоями від 24 січня 2011 р., видана на Ярему Людмилу Яківну говорить про те ж. «Ліцензія» ж на алкоголь, № 00319-64-30582 до речі, протермінована. (див. фото) Та і сам «Додаток» до ліцензії № 8013-64-15696, (якої  не існує в природі) чинний з 05.05.2008 р. по 05.05.2009 р., теж давно недійсний. (див. фото) Магазин «Аміго», як сказано у «Позові» про захист честі, гідності і ділової репутації належить, одноособово, В.Яремі. Тоді виходить, Ярема Людмила Яківна той магазин у нього, давно орендує, як міський голова котеджа у небожа.

Є багато питань і по самому будівництву магазину «Аміго», де схоже, внаслідок корупційних дій вилучено ділянку землі у державної частини МНС та передано справжнім господарям будівельного майданчика, про яких давно гомонить все місто. Є безліч запитань і до головного архітектора, відповіді на які - у судах.

А як щодо сплати внесків у пенсійний фонд і податків у Податкову? А тут ще ж, оці схеми, в які органічно вплітаються і замах на вбивство власника КТ «Львівська жінка» І.Желізка, і загадкове знищення цього підприємства внаслідок заздалегідь спланованої місцевою, як кажуть, мафією кримінально-рейдерської операції. Та й викрадення майна мас-медійного підприємства «КТ «ЛЖ» на десятки мільйонів гривень, справжні імена засновників Кабельного телебачення ТТІ, нещодавнє підняття цін на послуги, що явно «засвічує» монопольне становище цієї фірми на ринку ретрансляційних послуг… і т.д. А по чиїх кабелях іде сигнал?

То як там, щодо честі і гідності? Добре бути багатим другом, або безробітним родичем високопосадовця у бандитському Нововолинську!

Де ти, СБУ? А «Партія регіонів»? Де міліція і прокуратура?  Пора в УПА?

                                                                                                                                    16.02.2012 .                         Ігор Желізко, Нововолинськ, Волинь      
Переглядів: 716 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

...

Погода в Нововолынске

Опитування