Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Понеділок, 20.05.2024, 01:13

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2012 » Квітень » 10 » СУДИ НАД УКРАЇНЦЯМИ: КОЛО ТРЕТЄ
12:42
СУДИ НАД УКРАЇНЦЯМИ: КОЛО ТРЕТЄ

         Ви думаєте, що із закінченням судового процесу по захисту «честі, гідності та ділової репутації» кабельного монополіста ТТІ,  В.Яреми, подружжя Очеретків проти львівського ТБ «ZIK» і українських патріотів Олекси Гольчука та Ігоря Желізка, все затихло? Якби ж то!

Писано-переписано про приміщення ГО «Координаційна рада НРУ» (РУХ), яке було епіцентром державницьких процесів творення української Незалежності у Нововолинську, часів буремних 90-тих, що по пр. Дружби, 25. (див. фото)  І яке було під’єднане до центрального опалення місцевого монополіста "Комунтеплоенерго». Воно і віднесло ГО «КР НРУ» до бізнесових структур, що гроші гребуть лопатою, і плату брало відповідну, як із дуже успішних торговців. Хоча, місцеві партійки і громадські організаційки, із отих, що дві мамки ссуть – туляться та вірнопіддано припадають до міської влади, і водночас видають себе за запеклих націоналістів, користувалися таки пільгами. Згідно «Закону України про підтримку громадських організацій». У Статуті ГО «КР НРУ» чорним по білому написано, що організація є неприбутковою і займатися бізнесом їй заборонено. Та і виписка із київського Реєстру юридичних осіб це неспростовно доводить.

Проте, НТКЕ справно нараховувало плату за опалення, ніби багатому підприємцю-торгашу. Були суди. Перший суд голова ГО «КР НРУ» Володимир Мигас, виграв. Апеляційний, на який його «забули», гм, запросити, програв. Борг ріс. Коротко казочка мовиться, та довго діло робиться. Надумав Володимир Петрович відрізатися від тієї централізованої кабали, для монтажу автономної системи опалення (тим більше, що батареї опалення старі, почали протікати).  Проте, у НТКЕ, знаючи про факт від’єднання, і далі продовжували справно нараховувати плату за неіснуючу послугу. Не скажу, що із ініціативи директора НТКЕ, але хтось та зацікавлений приєднати до немалого списку своєї нерухомості прекрасне приміщення у центрі Нововолинська. Пройшла ж, як брехня по селу, справа по захопленню КТ «Львівська жінка»…  І ще немало чого. Апетити розгораються. До речі, Нововолинський суд передав матеріали, що надійшли під час судових засідань «по захисту честі, гідності…», до міської прокуратури. Як вбачається, для створення ще одного «глухаря».

На ГО «КР НРУ» увімкнули лічильник – почали нараховувати пеню. Тобто, на борг за опалення накручується певний відсоток за несплату – «патріотичні процеси» із подачі осіб, що віднайшли теплі місця на хвилях національного відродження, посилилися.   Борг, не дивлячись на від’єднання від центрального опалення, збільшується. На даний момент він складає вже більше 20 000 грн. Заплатити нічим. «Нововолинськомунтеплоенерго» подало у суд. Чим він закінчиться, можна здогадатись. Проте, не дивлячись на дике бажання лжепатріотів отримати у приватну свою власність іще один об’єкт, ніхто приміщення ГО "Координаційна рада НРУ», просто так, не віддасть. Будуть задіяні всі засоби, можливо, найрадикальніші.

Звертаюся до всіх підприємців Нововолинська: допоможіть вилізти із штучної боргової ями, надайте допомогу нам – ми підтримаємо Вас. Таке може статися із кожним з Вас, може, вже і завтра. Тільки разом, ми сила!

Контактний телефон – (097) 729 98 03

 

10.04.2012 р.  А.Бідзюра, голова ГО «УкрПоль», Нововолинськ, Волинська обл.

Переглядів: 430 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Мікола Янавічь Да-Пашлі-Ви  
0
Напишыть, чи подали Очеретки і Ярема апелляцію. Коли суд і де?

1 Wolodymyr  
0
Вже сталося. А ми не сила.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

...

Погода в Нововолынске

Опитування