Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Неділя, 19.05.2024, 21:38

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2012 » Лютий » 8 » СУДИЛИЩЕ: КТ «ТТІ» ПРОТИ ТБ «ZIK» (Репортаж із судового засідання)
17:50
СУДИЛИЩЕ: КТ «ТТІ» ПРОТИ ТБ «ZIK» (Репортаж із судового засідання)

Вам часто доводилося бачити, як у керівників кланової олігархії просипалися б честь, совість, гідність і вони починали дбати про свою приватну ділову репутацію, добряче таки підмочену непомірними апетитами у плані власного збагачення за рахунок громади при допомозі кумів, свояків та дядечок? Тобто, не було і близько вище перерахованих чеснот у період накопичення первинного капіталу, або вони гибіли десь там, у закутках підсвідомості, гнилим сміттям, аж раптом вигулькнувши на світ Божий і в повний голос заявивши про себе:  а ось, мовляв, і ми! Скоробагатьки їх теж мають! Можете полюбуватись. Правда, ми трохи приморочені від довгого нашого незастосування за прямим своїм призначенням, коли не були запотребувані, проте, зараз ми майже справжні.     Отакі дива.

А щодо метаморфоз, коли совість перетворюється у зажерливість, а гідність у щоденну та регулярну брехню, то вони можуть трансформовуватись і навпаки, що їм  не важко, а як завгодно буде господарю їхньому. Вони - їхні честь, совість і гідність, (а де ум?)  звичні до цього. І без непотрібних комплексів.

А щодо формули «Було ваше (громадське) стало наше (приватне)!» то вона справедлива, бо майно та земля тепер належить їм – особам не публічним, відомості про вкрадене у народу добро є кон-фі-ден-цій-ни-ми, (!) як і конституційні судді про це тлумачать. А своїм повітрям, нам, етнічним українцям ще можна дихати? А ходити по своїй території, грітися на сонечку, пити свою поки-що, водицю…

…І не думають багатії про долю Муамара Кадафі, Ніколає Чаушеску, та десятків інших різних там, фюрерів, дуче і вождиків типу Беніто Мусоліні,  роздертих (повішених, колесованих, розстріляних) повсталими народами.

         07 лютого 2012 р. у Нововолинському міському суді відбулось чергове засідання «КТ ТТІ» проти «ТБ ZІК». Позивачі, як завжди, не прийшли. Віддувався за них їхній адвокат - Артур Гагікович Мартиросян, доводячи наявність у них гідності, честі та ділової репутації. За гроші, мабуть. Де ви бачили безкоштовного адвоката?

Одним словом:

1.     Магазин «Аміго», на Пожежній площі, цілодобово не працював.

2.     Алкогольних напоїв вночі не продавав.

3.     Про рейдерську атаку і знищення КТ «Львівська жінка» нічого не відомо.

4.     Захоплення майна, фінансів і обладнання КТ «Львівська жінка» не було.

5.     Про замах на життя власника КТ «ЛЖ» Ігоря Желізка ніхто нічого не знає.

Засідання закінчилось нічим. Слідуюче – 16 березня 2012 р., о 15-00

Запрошуємо всіх небайдужих нововолинців.

         Суддя заборонив вести фотозйомку у залі суду. Ніхто й не вів. Хіба можна назвати фотографіями мазню, яку ми вам з вибаченнями надаємо. І не розбереш де там Артур Гагікович, а де Олекса Михайлович чи Ігор Миколайович.        

 

                                                                                                                 АКС

Переглядів: 5341 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Jailton  
0
Your asnewr shows real intelligence.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

...

Погода в Нововолынске

Опитування