Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Вівторок, 07.05.2024, 01:04

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2012 » Серпень » 20 » ТЕМНА СПРАВА
09:21
ТЕМНА СПРАВА

Коротко слово мовиться, та не швидко справа робитися. Коротко чи ні, швидко чи помалу, але зауважили новолинці, що із першої години ночі вимикається зовнішнє освітлення. І хоч у око стрель. Із метою економії, мабуть. Щоб запобігти дефолту, місцевого, так би мовити, масштабу. Хороше діло, і для громади корисне та приємне – економимо ж ми, гей! На електроенергії. Але тільки із погляду начальства. Бо злочинність у Нововолинську ще не зовсім подолана. А вірніше її ніхто і долати, схоже, не збирається. Може, декому вигідно її мати? Під рукою, про всяк випадок. А як інакше можна пояснити факт безперешкодного придбання неповнолітніми мешканцями спитних напоїв і пива у деяких магазинах міста? Неправда, скажете. Нате вам правду. Із імпровізованого дитячого бару, тобто, недобудованої поліклініки для дорослих на території ЦМЛ, п’яних дітей МНСники забрали? Забрали. А одне дитя потрапило до реанімації. У дитячому таборі «Прикордонник», згідно даних інтернеткористувачів, теж не все благополучно у цьому форматі. А про дорослу злочинність, промовчу. Так, що відсутність вуличного освітлення, скажемо так, не сприяє зменшенню злочинних та хуліганських проявів у місті. Скоріше навпаки.

Шкода, що майже про всі факти порушення законодавства, і корупції у т.ч., нововолинці дізнаються із обласних газет і інтернетсайтів. А не із міських засобів масової інформації. Хоча, я розумію: журналістам місцевих ЗМІ нема на це часу, треба кричати «Слава!», відпрацьовуючи зарплату і ховаючи особистий страх.  Кому, самі добре  знаєте. То як там, панове чиновники, із освітленням вулиць у глупі осінні ночі? Може,скажете щось.

 

19.08.2012 р.

 

                                                                           Анатолій Бідзюра

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 469 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Анатолій Бідзюра  
0
Радий, що обізвались. І що увімкнули освітлення біля мого будинку відразу, наступного, після публікації "Темної справи", дня. А із яких це пір, Петре, ти став захищати міський владний режим?

1 Петро Буліч  
0
Колишньому працівникові "Міськсвітла" Анатолію Бідзюрі можливо в очах потемніло. Світло у місті виключається о 5 годині ранку. Після Дня міста вулиці освітлюватимуться до 6 години, тому що ніч стає довшою. З великим привітом Петро Буліч і колектив "Міськсвітла".

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

...

Погода в Нововолынске

Опитування