Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Понеділок, 20.05.2024, 02:28

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2012 » Березень » 19 » ТОРНАДО НАД ПАРКОМ У НОВОВОЛИНСЬКУ (майже фейлетон)
10:50
ТОРНАДО НАД ПАРКОМ У НОВОВОЛИНСЬКУ (майже фейлетон)

                   Над Нововолинським  парком культури і відпочинку, улюбленим місцем міського голови В.Сапожнікова для споювання членів громади у свята, пронісся торнадо. Повикручував і поламав 60-річні дерева, потрощив верхівки тополь і гілляки, а дуби, о диво! акуратно зрізав бензопилою і поскладав штабелями. Колоди довго там не пролежали. Однієї ночі чи вдень, той таки смерч, завантажив колоди на грузовика і відбув у невідомому напрямку. Хоч би звісточку залишив, що він із того мав, сволота. Тут вже не за приказкою «Як дуб – так і руб!». Справа набагато серйозніша. Тільки місце залишив, де ті дуби лежали.

- А, скажете Ви, - було ж Колодія, це таке свято у нас на Волині, напередодні посту, (слова «масляна», до приходу 2-го Совєта у 1944-му, ніхто й не чув, бо корови взимку не доїлись) то дуби ті і використали, як паливо на приготування шашликів, для закусону під оковиту тут таки, щоби протверезити п’яних громадян у громадському місці – Нововолинському парку культури і відпочинку. Бо очікували прибуття голови ВОДА, який знав про пиятику і обіцяв розібратись. Свято проводили згідно розпорядження міського голови Віктора Сапожнікова від 16.02.2012 р. «Про виїзну святкову торгівлю» № 25-ра. Можливо. Але, клятий торнадо прибрав буквально всі спиляні дерева, не поставивши на облік деревину і не провіши її грошової оцінки. Сказано – стихія! Законам України і Конституції воно не підвладне. Одне на умі: створити форс-мажорні обставини, заплутати все і поцупити, щоб не те що КРУ, а чорт на рівному місці спіткнувся. І паня, із захисту нововолинської природи, теж схоже, ніц не відають.

А може то пияки, розбушувавшись,  ті дерева поламали на «Стрітенні по-сапожніковськи». Був виклик по факту розпитття алкогольних напоїв у Парку – громадському місці, у той день і час, по лінії Нововолинського МВ УМВС-«102». (зареєстровано у ЖОІ – міліцейському журналі обліку інформації відповідно до повідомлення в\о начальника НВ МВ УМВС  О.П.Глови № КО-32 від 24.02.2012 р) Але, якщо так, то молодиків, що трощили громадські дерева потрібно було затримати. Інша справа – торнадо. На нього протокола не складеш,  кайданки не одягнеш, і оком не зморгнеш, як пів-парку ніби корова язиком злизала, лиш пеньки стирчать та альтанки і кнайпи громадянам алкоголь продають не платячи податків ні у ДП А, ні у міський бюджет. Цілодобово. Непереборна сила! (див. фото)

А потім, він (торнадо) – ф’ють! і вже на Канарах, вж-ж-ик – і у Флориді (США),  свись ! – на Кайманових островах… Без дерев, із баксами в кишенях – встиг таки продати, скотина.  Наші міліціянти їх, смерчів, іще не навчились ловити, а може і не вміють чи себе бережуть. Може у них із торнадо угода – дві-три колоди, і лети куди очі світять. А можливо, прокуратура, у порядку контролю і нагляду, того робити не дає. Хай, мовляв, налітається, колод щонайбільше нацупить – отоді ми його, соколика атмосферного, і припремо, цебто флюгером законності накриємо із конфіскацією всього накраденого ним і родичами-вихорами, комунального майна. Нам – слава! Зорі на погони і підвищення по службі. А воно… хай летить собі у вирій, на тропічні виспи, віку доживати при доброму здоровлі і гамані.

 

18.03. 2012 р.   А.Бідзюра, голова ГО Україна + Польща, Нововолинськ, Волинь

Переглядів: 408 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Чудь  
0
Торнадо з'їв завод СТО, БПФ, шахти, тепер ще три з'їсть - 1, 5 і 9-ту. Де обладнання, метал і мідні кабелі з шахт 2,3,4,6,7,8? Хіба Сапожніков, що повинен захищать права виборців, не мав права вмішатись і зупинити з Клімчуком дерибан?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

...

Погода в Нововолынске

Опитування