Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Понеділок, 20.05.2024, 00:57

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2012 » Березень » 20 » ТОРНАДО ВЖЕ І ДО СТОВПІВ ДОБРАВСЯ! (гумореска)
12:42
ТОРНАДО ВЖЕ І ДО СТОВПІВ ДОБРАВСЯ! (гумореска)

                            Схоже на правду, що міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков ідуть у Верховну раду. Після нього – хоч потоп! Бо після зрізаних дубів і тополь у міському парку Культури і відпочинку, у чому деякі несвідомі громадяни звинувачують торнадо, а інша категорія - місцевих пияків, мовляв, дуби пішли, як дрова для приготування шашликів на міськрадівське Стрітення, зникла титанова освітлювальна опора. Так-так, неподалік від дубових пеньків, бовваніє ще один, сталевий. Двадцятиметрову освітлювальну опору, обшиту титановими листами, радянського виробництва, лизнем злизало зовсім недавно. Прямо перед міськрадою, із вікон міського голови її було дуже добре видно. (див. фото)

         І, схоже, вкрали. Бо чому, якби думали використовувати її повторно, різати автогеном при самому фундаменті? Можна було його розбити, і цілісінькою ту опору демонтувати. Ну, воно, і ще деякі аргументи, при бажанні, можна навести. Коли Віктор Борисович прикидалися бідними, і мешкали у комунальній квартирі по Сірка № 1, пішки ходячи на роботу, то те інженерне диво освітлювальної техніки постійно осявало йому шлях через парк до виснажливої праці, на благо міської громади. Як і писали були вони, щоразу, у передвиборчій своїй програмі. А нині, коли замешкали у котеджі біля «корови», сплачуючи комірне (орендну плату), близькому родичеві чи другу, то опора та, стала псувати пейзаж при виїзній торгівлі алкогольними напоями своїми гігантськими розмірами і нестерпним сяйвом. Заважаючи, очевидно комусь, спилювати дуби. А може, В.Б. хоче присобачити її на своєму подвір’ї, перед орендованою хатою?

Як би там не було, а я думаю того стовпа, таки поцупив торнадо, ніби дуби. Прилетів із тропічних широт, (а що йому?!), із басейну Карибського трикутника, де все зникає без слідів, із портативним ацетиленовим різаком, та й спиляв улюбленого стовпа міського глави. Знай, мовляв, наших! Та й кінці у воду. Морську. Якщо у тому районі, без слідів зникають круїзні кораблі із тисячами туристів на борту чи «Боїнги-747», то що йому там, якась занюхана опора-перестарок? Дві однотипні її сестри іще збереглись на Майдані, перед кафе «Край» і «Подвір’я». (див.фото) Припреться торнадо, або як у нас кажуть – смерч, вимкне вночі освітлення, зареве-засвище поперелякуваши виборців, (а вони й так у нас перестрашені, можна і не старатись особливо) вирве із коріняками два стовпи та й візьме курс на Кіпр, пардон, на Кариби. І не з порожніми, вже руками, прилетить до США, інвестує «бакси» у економіку Південної Дакоти та й отримає громадянство, ніби відставний КГБіст.  Ой, що це я? Про ураган, як про людину. Вибачайте, наукової фантастики начитався. А ще про люстрацію.   

Правда, якщо по чесному, то треба таки, якщо почали зникати коштовні комунальні освітлювальні пристрої, у центрі міста під твоїм вікном, писати заяву на відставку. Ну, не вічно ж небо у Нововолинську коптити. Все це, може дуже негарно, для себе найдорожчого, закінчитись. Треба, ще буде мізки у міністерстві, чи у Верховній раді, декому пополоскати. Київ великий, і стовпів у ньому, неміряно.

 

19.03.2012 р.       

Анатолій Бідзюра, голова громадської організації «Україна + Польща», журналіст, Нововолинськ,
Переглядів: 474 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ант  
0
Наивные люди! Вы знаете сколько деревьев и металла ушло и уходит налево? Пройдитесь по городу и убедитесь сами. Есть специально подобранные люди, которые выискивают что где плохо лежит. А потом приезжают люди с бензопилами и резаками... И это все из высочайшего благословения . Скоро будет пустыня.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

...

Погода в Нововолынске

Опитування