Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Середа, 15.05.2024, 23:52

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2012 » Червень » 5 » Відкрите звернення до Сапожнікова
13:26
Відкрите звернення до Сапожнікова

                                   ВІКТОРЕ БОРИСОВИЧУ САПОЖНІКОВ!

 

          Я, Анатолій Бідзюра, звертаюся до вас напряму, не ховаючись під псевдо і посилаю месидж із фотографіями  афішок, котрі розклеюють на стовпах у Нововолинську бродячі торговці та циркачі, що заборонено правилами і за порушення котрих, мене наприклад, потягли б на адмінкомісію при міськраді і оштрафували. Вони вам що, платять? Якщо не секрет, скільки, готівкою чи через касу міськради? Після закінчення гастролей афіші так і залишаються на опорах. Пам’ятається, як знімали зі стовпів кабельні лінії ТБ «Львівська жінка» у центрі міста та кронштейни кріплення, із великим гвалтом і нарядом міліції, яка робила вигляд, що складає протокол, то ніхто із держслужбовців міської ради не втрутився та не відновив справедливості. Хоча, вони мали на те всі  підстави, і повинні були бо  телеорганізація «ЛЖ» уклала договори із міськрадою про використання освітлювальних опор із цією метою. Де тепер це підприємство? І на екранах якої фірми нині, і по чиїх кабельних лініях зомбують новововолинців сигналами із зображенням вашої персони, вдень і вночі?

        Або, історія із двома неповнолітніми братами, які минулої осені, о 2-й годині ночі, 25 вересня 2011 р., на огорожі стадіону (див. фото) написали гасло «Сапожніков – ворог нації!». Яких на 20 хв., до приїзду групи захоплення, із АКМами і у бронежилетах, міліція поклала  на мокрий та холодний асфальт, копаючи ногами і знущаючись. Як, згідно слів свідків, залякували їхню маму, щоб нікуди не скаржилась. Мені потім, довелося виручати дітей та писати заяву про тортури над неповнолітніми, вручивши її черговому (копію у СБУ), і яка раптом, нагло зникла, про що я отримав офіційну відповідь із міської прокуратури.

      Вам не можуть бути невідомими наведені факти, так, як ви «персоніфіковано відповідаєте за все, що коїться у Нововолинську». А також, скоєного невідомими акту вандалізму, стосовно приміщення «Координаційної ради «Народного Руху України»,  яке знаходиться за 20 метрів від злощасного гасла на паркані стадіону, і злочин про що, доблесна наша міліція із чиєїсь подачі, розслідує до цього часу.

     Я хочу знати, чи у Сполучених Штатах Америки, звідки ви нещодавно повернулись, здійснивши поїздку, як говорять люди за рахунок громади міста Нововолинська, теж викрадають підприємства, поліція б’є дітей, невідомі обписують нецензурними висловами фасади громадських організаці та політичних партій патріотичного спрямування, циркачі та гастролюючи торговці обліплюють афішами комунальне майно міст Цитрус-Хайтс, Ранчо-Кордова, Сакраменто та інших «сіті» де ви побували, а на день незалежності там відсутні державні прапори США?

      Чи роздаровується громадська земля і міське майно  своякам, «прирученим» церквам та релігійним общинам, за, як кажуть люди, голоси на виборах?

      Чи і там виконуються кілерами, як вбачається, замовні замахи на життя муніципальних депутатів та успішних бізнесменів…?

      Чи знають про це у Польщі, Німеччині, Чехії, Литві… – у містах-побратимах Нововолинська, де ви так часто буваєте?

      Чи знають там, яку «Європу» ви у нас збудували? Та чи йдуть там, після цього всього, у відставку мери міст та їхнє оточення?

 

Вимагаю негайної відповіді!

 

04.06. 2012 р.

 

Анатолій Бідзюра, голова громадської організації «Україна + Польща», журналіст

                                                                           Нововолинськ, Волинь, Україна

Переглядів: 472 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 AnnerneLabmal  
0
Hello

1 offiginly  
0
Hello

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

...

Погода в Нововолынске

Опитування