Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

П`ятниця, 26.04.2024, 01:05

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2020 » Червень » 14 » ВИМОГИ до народного депутата України І. ГУЗЯ напередодні місцевих виборів в НОВОВОЛИНСЬКУ 25 жовтня 2020 року від ГО «УКРАЇНА + ПОЛЬЩА»
09:11
ВИМОГИ до народного депутата України І. ГУЗЯ напередодні місцевих виборів в НОВОВОЛИНСЬКУ 25 жовтня 2020 року від ГО «УКРАЇНА + ПОЛЬЩА»
1) Поновлення всіх кримінальних справ відкритих на міського голову В.Сапожнікова, а потім безпідставно закритих в Нововолинському ВП ГУНП, НВ відділі прокуратури та в обласній прокуратурі; 2) Разом з новообраним міським головою у міській раді має бути зовсім, і абсолютно інший склад виконавчого комітету НМР; 3) Новий міський голова повинен: а) повернути у комунальну власність територіальної громади м. Нововолинська школи, дитячі дошкільні установи, земельні ділянки (зокрема у НВ ЦМЛ, міській прокуратурі та у ДДУ № 1 на вул. Маяковського), як незаконно вилучені старою місцевою владною командою та інше наше комунальне майно; б) облаштувати зону відпочинку для виборців міста та їхніх дітей у дорешти занедбаному «козячому парку» біля римо-католицького костелу» із розчищенням та відновленням двох природних озерець; в) ініціювати низку звернень від нової місцевої влади та офіційно апелювати до правоохоронних органів із метою повернення територіальній громаді міста вкрадених бюджетних коштів, земельних ділянок, комунального майна тощо, за останні 20 років; г) звільнити всіх «червоних директорів» комунальних, освітніх, медичних та інших організацій, що підпорядковані Нововолинській міській раді та її виконкому. А також, всіх керівників відділів у міській раді та досьогодні працюючих членів виконкому, що перебувають на пенсії; д) відновити патріотичне виховання дітей у дусі поваги та любові до Української Держави у школах, ДДУ та інших освітніх закладах підпорядкованих НМР; ж) ліквідувати т. зв. комунальну газету «Наше місто», яка є пропагандистом і рупором старого владного місцевого режиму та заснувати нову. А нинішнього її редактора звільнити згідно закону; з) відмовитися від цензури та блокування користувачів на офіційному інтернет-сайті Нововолинської міської ради, місцевих - «Буг» та інших; 4) Припинити узурпацію влади в Нововолинській міськраді. Зокрема, розділити посади першого заступника міського голови та секретаря міської ради, як того вимагає «ЗУ Про місцеве самоврядування», а колишніх місцевих високопосадовців, котрі вчинили це, притягнути до кримінальної відповідальності згідно законодавства України; Слава Україні! (Далі буде) 12. 06. 2020 року. Голова ГО «Україна + Польща», член територіальної громади міста Нововолинська А.М. БІДЗЮРА
Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 304 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 0234ua  
0
МОЯ ВІДПОВІДЬ АНОНІМНОМУ "ВАСИЛЮ" на сторінках сайту "РАДАР"Раніше думати потрібно було “Василю”. Років зо 20 тому – вмикати голову і свої талани “господарника”. А не під час занепаду до якого сам і довів. Чому ви не згадуєте про руїни “Оснастки”, БПФ, 2-х заводів ЗБВ, проданий невідомо яким чином – Харчкомібінат, три автобази, цегельний завод, керамічний, закриття 8-и шахт, ДОК, додихаючий і майже приватизований РМЗ, РБУ… Розтоптані долі 12 000 людей, які позбулися своїх робочих місць і подалися у світи, овочеву базу, проданий молокозавод – котрий так і не запрацював, м’ясокомбінат… Вам ще мало? То я додам. А невідомо яким чином продані чи подаровані дисадки, орендовану, нібито, школу № 6 в центрі міста під ТНЕУ… Комунальні споруди і вбудовані приміщення, які дісталися “своїм” – своякам і дружбанам, підвальні приміщення в житлових і не, будинках, тартак ВУКГ, теплиці на М-ні Шахтарський, земельні ділянки, фінські будиночки… Чому ви акцентуєте увагу на якихось там, копійчаних проєктах типу капітального і водночас скандального, аж донікуди, ремонту стадіону? На урочистому відкритті якого, День 70-річчя міста перетворився в день ганьби для місцевої влади! Котрим, як і будівництвом спортмайданчиків, ви хочете замазати всім очі, якщо порівнювати з тим, що втратило у моральному і матеріальному форматі наше місто, за час перебування при владі вусатого діда. Ви не В.Спиридонов? Не соромтеся: Аж надто стилі схожі.

1 0234ua  
0
Особисто я, розміркувавши, не знаю, як повернути кошти заборговані за послугу теплопостачання мешканцями Нововолинська. Українське законодавство недосконале, щодо злісних боргувальників. Дієвих юридичних механізмів стягнення грошей нема, а тому майбутній опалювальний сезон 2020-21 р.р., через 32 000 000 млн. грн. боргу, під загрозою зриву. Погодьтесь, не в одному А.М.Гаврилюку справа, що б про нього не говорили. Окрім нього є ще колектив НТКЕ – слюсарі, електрики, оператори, налагоджувальники КВПіА, газовики, диспетчери, управлінський персонал… Саме по собі господарство “Теплоенерго” дуже складне і небезпечне. Іншого такого в місті нема. З проплачених тарифів потрібно оплатити: 1) Зарплату; 2) Електроенергію; 3) Газ; 4) Запасні частини та матеріали; 5) Бензин і дизпаливо; 6) Воду… і ще добрих кілька десятків пунктів зі списку першочергових проплат. Особисто я, жодної копійки боргів не маю. Тому, що бідний, як не парадоксально це звучить. Мене шокує, коли я читаю пости анонімів: А я не платитиму! Принципово! Добре, але ж тоді за використане вами тепло, ваші несанкціоновано влаштовані теплі підлоги і стіни – платимо ми! Добросовісні і незаможні платники цієї послуги. Що робити? На суди надії немає. Боржники дверей службовцям не відчиняють і на компромісні вирішення питань з боргами не йдуть! Як бути? Напишіть. Індивідуального опалення у найближчому майбутньому ми мати, як вбачається, не будемо. Згадалася приповідка з радянських часів: “Приходив газ – не було вдома вас. Опломбували враз! Поцілуйте десь там нас – і паліть соломою!” Доведеться, мабуть.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Червень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

...

Погода в Нововолынске

Опитування