Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Субота, 18.05.2024, 15:04

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2012 » Жовтень » 8 » ЗА ВСЕ ПОТРІБНО ПЛАТИТИ
09:37
ЗА ВСЕ ПОТРІБНО ПЛАТИТИ

Розмірковуючи про коментарі користувачів на сайті «НВ ІнформПортал», прийшов до закономірного висновку: ніхто із Вас (і я теж) не має ані найменшого поняття про справжню ситуацію із цінами за використання передвиборчої реклами на комунальних спорудах міста. Всі сходяться на одному – за це треба платити. Скільки? Чи існують, затверджені депутатами на сесіях міськради розцінки за використання, скажімо, метра квадратного білбордів, установлених на території  міста Нововолинська, тобто, на землі міської територіальної громади? Або банера якогось кандидата, закріпленого на опорах, на бульварі Шевченка чи іншій вулиці. Чи комунального приміщення, орендованого під виборчий офіс чи штаб. Скільки коштує ця оренда? У яких одиницях вона вимірюється: у метрах погонних, квадратних, кубічних чи як окремо взяті кімната, споруда, підвал тощо. Ніхто із нас цього не відає. А у випадку, якщо білборди приватні (і цього не потрібно відкидати у наш непевний час) та розміщені на громадській, тобто, на нашій із вами землі, то чи платить їхній власник за її оренду? А якщо він її (землю) приватизував, то запитується, а за скільки і яку площу, хто надавав дозвіл, згідно конкурсу чи аукціону, у якому ЗМІ про це повідомлялося, чи є експертна оцінка, відповідні документи і рішення сесій міськради і т.д. Як бачите, питань багато, а відповідей нема. Пора, і нашій місцевій владі цивілізовуватись, нарешті.

Щоб заповнити білі плями на невідомих нам островах у буремному океані передвиборчих технологій де ще не ступала нога простого мешканця, громадська організація «Україна + Польща» напрацювала документ, який дозволить зазирнути у ці містичні і таємні, як вбачається, кухні кандидатів у депутати ВР де готується вариво для нашого із вами майбутнього існування у найближчі п’ять років. І який я пропоную Ваші увазі. У деяких виборчих штабах його вже отримали, у деяких ще ні. Деякі відповідальні особи, наприклад, у штабі Г.Частякова, «Інформаційний запит» прийняли  без проблем, деякі відмовлялись. Проте, буде зроблено все, щоб  кандидати таки ознайомились з його змістом. У випадку ненадання відповіді на запит, у терміни визначені законами України, будемо змушені повідомити імена тих, хто від цього ухилився. І вважатимемо прозорість, задекларовану у виборчих програмах цих претендентів фіктивною, а обіцянки – брехливими.

Вже зараз, виявлено деякі цікаві факти. Наприклад те, що місцева влада надає у оренду, для розміщення виборчої агітації освітлювальні опори на вулицях  міста та дозволи на розміщення зовнішньої реклами на приватних та комунальних спорудах.. Підписують такі документи заступник міського голови А.Сторонський, гол. архітектор М.Вісьтак та начальник ВУКГ В.Бутинець. Не виключені сенсації.

Бажаючі можуть приєднуватися. Будемо раді.

 

06.10.2012 року

 

Анатолій Бідзюра, голова громадської організації «Україна + Польща», Нововолинськ

Переглядів: 358 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

...

Погода в Нововолынске

Опитування