Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Понеділок, 29.04.2024, 15:42

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2012 » Липень » 5 » Збір коштів на Державні прапори України
10:27
Збір коштів на Державні прапори України

Збір коштів на Державні прапори України для встановлення  на фасади відомчих та приватних споруд у Нововолинську  (див. фото, вибірково) у дні  державних свят. Пройшовшися по місту 28.06.2012 року, у День Конституції України, ми були шоковані їх малою кількістю. Зрозуміло, Юлія Тимошенко сидить у буцегарні, і директиву про це від неї, зі вказівками голові МО ВО «Батьківщина» Л.Соколовій, запросто могли перехопити тюремники. Але чому тоді не було прапора на філії Київської Академії Міжнародних відносин, яка знаходиться у приміщенні колишнього УКК, що перебувала донедавна, у нашій із Вами комунальній власності? І, як кажуть, була продана за смішній гроші. Міський голова В.Сапожніков, вочевидь, хоче мати третього диплома та наукову ступінь. Дипломата. І відбути послом на Кіпр. Відомо для чого. Зацікавила нас і відсутність знамена на магазині «Лідер» по пр. Дружби. Приміщення якого, належить одному знаменитому на весь Нововолинськ орендодавцю,  ім’я  котрого,  поки що, не назвемо, до пори, так би мовити. Та й на іншій його нерухомості по всьому місту, до речі, прапорів не спостерігалось і через люрнетку.

Не дивлячись на неодноразові клятвенні письмові запевнення першого заступника міського голови-секретаря міськради В.Рожелюка, ситуація із використанням символіки держави Україна у Нововолинську із року в рік погіршується.

Та вбила нас, наповал, міська організація «Партії регіонів», до якої належить гарант української Конституції Президент України В.Янукович. На партійному офісі, у свято української Державності, прапора не було. Та на офісі владної партії, у центрі Нововолинська, на Волині, де народилася УПА – гарант волі українського народу, у найзахіднішому місті Західної України, Державний прапор повинен  бути щодень і щохвилини. І не на гачку, на стіні, а на стаціонарній щоглі перед входом у приміщення!

Зате, у громадських місцях Нововолинська, із подачі міської влади, регулярно влаштовуються споювання виборців. Неповнолітні змалку причаються до пиятики, дивлячись, як їхні татусі пригощаються оковитою за гостинно розставленими столами на газонах, а потім біжать у єдиний фірменний, перепрошуємо, туалет міської ради, який і є її обличчям. До речі, депутати проголосували дозвіл на виїзну торгівлю у Нововолинську, і міський голова має повне право сказати: «А це не я! Так депутати вирішили на сесії».

Існує «Закон України про захист публічної моралі». Там все, про ці неподобства, розписано. Як для діток. І у Конституції теж. Будете відповідати.

 

 

29.06. 2012 р

 

Голова МО «Конгрес Українських Націоналістів     В.Ковальчук

Заст. голови МО «Конгрес Українських Націоналістів»   А. Бідзюра

м. Нововолинськ, Волинь, Україна

Переглядів: 354 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

...

Погода в Нововолынске

Опитування