Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

П`ятниця, 17.05.2024, 11:38

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2013 » Лютий » 18 » БЕЗ МАСОВОЇ ПИЯТИКИ У НОВОВОЛИНСЬКУ
10:42
БЕЗ МАСОВОЇ ПИЯТИКИ У НОВОВОЛИНСЬКУ

Обійшлося цієї зими. І без вигаданого місцевою владою «свята стрітення зими із весною», яке бере свої початки ще зі дрімучої совецької епохи, із часів будівництва перших вугільних копалень та шахтарського селища на території стародавніх українських сіл Будятичі та Русовичі – малої батьківщини св. князя Володимира. Я без меж був би радий доказам прозріння та публічного розкаяння міського начальства, перед територіальною громадою у ці нелегкі для шахтарського міста, часи. Я б низько вклонився міському голові та його заступникам, почергово заходячи до них у кабінети та щиро прикладаючи правицю до серця, красно дякуючи за дітей, що не отримали у цей день навичок обов’язкового споживання алкоголю та тютюну у громадському місці. Не навчилися нових непотрібних їм слів та не отримали уроків публічного сексу посеред  дерев «Парку культури та відпочинку» - біля смердючого громадського нужника. Не навчилися продавати, коли стемніє, хлібину по ціні 20-40 грн., пляшку пива за 50, а горілки за 100. Не бачили пограбованих, п’яних в дошку, громадян неповнолітніми і випадків здирання ними золотих прикрас та відбирання гаманців у жінок та дівчат. Не вірите? То запитайте у міському УВС. І про статистику злочинності, заодно, у дні масових пиятик влаштовуваних владою на всілякі–такі, спеціально придумані для споювання громади, празники.

Я обережно, щоби не наврочити, (хоча і зовсім не забобонний) пошепки, ледь чутно назву, або ще краще – кивну у бік міської прокуратури, міліції та СБУ, яким вочевидь теж набридли «масові гуляння» у громадських місцях, які регулярно, із благословення «червоних» властей, влаштовували лише у єдиному місті на Волині – Нововолинську. І поворушу губами у знак подяки у той бік, де знаходяться ці наші міські правоохоронні інституції. Не називаючи прізвищ і посад.

Правдиві фото громадського місця – Парку культури та відпочинку, таким, як воно має бути у цей чудовий, зимовий недільний день із величезним задоволенням, надаю.

 

17.02.2013 р.

 

Анатоль Бідзюра, голова ГО «Україна + Польща», журналіст

Переглядів: 429 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 4
4 NIKA  
0
http://www.gioc-kmda.kiev.ua/files/File/298227_2006.htm

Це третя.

3 NIKA  
0
http://prolisok.it-we.net/tipovij-perelik-obov%E2%80%99yazkovogo-obladnannya-navchalno-naochnix-posibnikiv- ta-igrashok-doshkilnogo-navchalnogo-zakladu

Це друга.

2 NIKA  
0
Ось силка:


http://document.ua/polozhennja-pro-medichnii-kabinet-doshkilnogo-navchalnogo-za-nor12791.html

1 NIKA  
0
Шановний,Анатолій Миколайович це і Ваша заслуга,бо зі своїм палаючим серцем Ви не просто посміювались у бік п'яниць,а писали заяви,викликали міліцію на масові попоїща,а молоді та дужі сиділи по своїх домівках,тим самим дозволяючи В.Б. збезчещувати і так окуповану і спаплюжену нашу рідну Неньку-Україну! Чому діти не стають на захист рідної землі? Що в тих серцях крім страху та байдужості,жадоби до грошей і ненависті один до одного?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

...

Погода в Нововолынске

Опитування