Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Неділя, 05.05.2024, 20:59

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2011 » Вересень » 6 » БОРГУЮТЬ ЗАРПЛАТНЮ В НОВОВОЛИНСЬКУ
14:46
БОРГУЮТЬ ЗАРПЛАТНЮ В НОВОВОЛИНСЬКУ

         Виявляється, міський голова В.Сапожніков, котрий вже вкотре пішов у відпустку, антигерой недавньої  2,5 годинної антикорупційної передачі львівського телеканалу «ZІК», «Хто де живе?», прямий ефір якої, без сумніву, транслювався по супутнику на увесь світ, боргує комунальникам зарплату. (див. фото)

Так, стало відомо, що міська рада заборгувала двомісячний заробіток інженерно-технічним працівникам Виробничого Управління Комунального Господарства, за липень-серпень, де нині новий начальник, член «ПР», В.С.Бутинець.

Як на мене, то борг зі зарплатні можна було б віддати з сум, виручених за продаж землі, яку ВУКГ віддало за пів-дарма, без аукціонів. Або податків заплачених місту за ВАТ «Оснастка», БПФ «Нотекс», вугільні шахти, Харчокомбінат, ЗЗБВ, автобази, продані дитячі садочки і школу, Учбово-курсовий комбінат, комунальні об’єкти, типу «басейн під церкву» прихожанам віри протестантської. Або за майно, Кабельного телебачення «Львівська жінка», вивезене ЖКП-3 у невідомому напрямку. Чи за віллу збудовану в столиці Бєларусі, Мінську, що офіційно підтвердив президент Ляксандр Лукашенка. 7-ми га, земельну площу під гуртовий ринок, відсотки, що надійшли від проживання міського голови у помешканні небожа, від передачі комунальної поліклініки у приватні руки, а з нею і 20 сотих лікарняної землі, чи частину території ДДУ по вул. Маяковського, «Фотографії» по Дружби, 25, «Універсаму», «Підсобного ВРП», Телеательє по Гагаріна, Центру зайнятості по Пирогова, бібліотеки на м-ні 15, «Екскурсбюро», фотографії на Пож. площі… Ні, паперу, щоб перелічити все, таки забракне. Не те слово. Скільки «продано»!

         В.Сапожніков, був мастак, не виплачувати зарплату і раніше та брати, «добровільно», у комунальників заяви про перехід на 4-х денний робочий тиждень. Люди посвідчать. Пам’ятається, наприкінці 90-х, деяким працівникам «Міськсвітла» заборгованість сягала 11, а одному з них – 13 міс. 

І за набагато менші провини дехто з посадових осіб іде у відставку, наприклад, колишній мер, «підсижений» вами. Ви чого до нас причепились, «всенародно обраний»? Ідіть собі.

 

02.09. 2011 р.

 

                                                                                              АКС

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 407 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

...

Погода в Нововолынске

Опитування