Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Неділя, 28.04.2024, 11:37

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2011 » Серпень » 23 » ЧОМУ ПОДОРОЖЧАВ ХЛІБ У НОВОВОЛИНСЬКУ?
10:30
ЧОМУ ПОДОРОЖЧАВ ХЛІБ У НОВОВОЛИНСЬКУ?

         Тричі. В квітні, червні і в серпні. Фракція МО ВО «Свобода» в міськраді теж зацікавилась цією штуковиною, написавши заяву, яка на попередній сесії міськради була підтримана більшістю депутатів, з вимогою пояснень від Кочулап Іраїди Олексіївни. І тому, що в телефонному довіднику немає назви посади, яку займає ця особа, будемо вважати її власницею Нововолинського хлібозаводу ВАТ, що схоже, недалеко від істини. 2 серпня ц.р. пані І.Кочулап доповідала  на сесії депутатам, чому так сталося. Пояснення були дещо дивними. При мінімальних економічних викладках, вона закликала торгові організації вчасно розраховуватися за хлібо-булочні вироби, повідомила про їхній асортимент, визнала хлібозавод ВАТ (так в довіднику), монополістом. Ніяких письмових пояснень, щодо заяви Нововолинського МО ВО «Свобода», і аргументованих тлумачень стосовно підвищення ціни хліба, окрім загальновідомих, нею надано не було.

Не було повідомлень, також, і щодо зменшення ваги деяких сортів хліба та булок та зафіксованої відсутності  контрольних вагових пристроїв у всіх торгових точках «НВ хлібозавод ВАТ». Якщо Іраїда Олексіївна бажають, то громадськість з допомогою ГО та політпартій може зробити рейд по кіосках, зі своїми вагами, де  продається її печена продукція.

Не менш чудернацькою, на сесії, видавалася і поведінка міського голови В.Сапожнікова, який часто втручався у обговорення цього питання, явно виправдовуючи здорожчання. Можливо, вони разом служили, в радянські часи, у відомій специфічній організації, печальна пам’ять про яку, ніколи не вивітриться із голів і генів нинішніх і прийдешніх поколінь українців.

Аж занадто вже, недолугими і чудними, у зв’язку з вищевикладеним, ввижаються дії, а радше бездіяльність, інших держслужбовців міськради, публічних осіб, слуг територіальної громади Нововолинська - начальника відділу торгівлі і побуту Гнатини Євгенії Аркадіївни та начальника відділу правової роботи і житлових питань Попової Лариси Сергіївни. Довга робота в дюнах, цебто, на цих посадах користі, як вбачається, у форматі фаховості і духовності, не приносить… Пане Андрію Самков, а що ж «Партія регіонів»?  Поганенько, в Нововолинську, вона «пасе» помаранч. Люди дуже незадоволені МО «ПР», а особливо,  голосуваннями її депутатів на сесіях міськради, і беззубістю в комунальних та земельних питаннях.

 

 

09.08. 2011 р.                                  

 

 

Анатолій Бідзюра, журналіст. Нововолинськ, Волинь

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 448 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

...

Погода в Нововолынске

Опитування