Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

П`ятниця, 26.04.2024, 11:54

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2010 » Листопад » 18 » ФОТОЗВИНУВАЧЕННЯ
17:55
ФОТОЗВИНУВАЧЕННЯ

                                                              ФОТОЗВИНУВАЧЕННЯ

 

                        Ця ділянка землі, що належала дитячій дошкільній установі №1, вул. Маяковського, 14 (див. фото) була відчужена і продана одному з бізнесменів, прізвище якого у рішенні депутатів міськради минулого скликання не назване. Кажуть, що ця людина близька до «Партії регіонів».

Продавати землю дитсадків і шкіл в Україні заборонено законом. В рішенні «слуг народу» сказано: «Для будівництва торгового центру».

Просимо нововолинського  прокурора О.Сліпчука повідомити за яку ціну і кому була продана громадська земля та дати правову оцінку цій події. Відповідь буде опублікована на сайті.  До побачення, до наступного фотозвинувачення. 

                                                                                                                          СБО

 

                               А  ВОДИЦЯ ВСЕ ДОРОЖЧАЄ

                           

                               Міський виконавчий комітет з 1.12.2010 р. підвищив ціни на воду і каналізацію, відповідно до 2,02 і 2,30 грн. за м.куб. Вибори проминули, обрали тих самих і таких самих, як і були, що жалібно квилили до виборця і обіцялись бути зразковими наймитами громади. Відразу ж після обрання про обіцянки забули. Коли вже наш виборець навчиться обирати достойних людей, не наступаючи по 20 разів підряд на ту саму борону? (Див.фото)

                            Окрім того, 17.11. 2010 р. в ДЮЦі відбулись так звані «громадські слухання» по підвищенню ціни на послугу по вивезенню сміття, де знову домінували працівники комунальних служб. В результаті зусиль чиновників міськради та керівників комунальних організацій ціна утилізації 1 м.куб. побутового сміття зросла, приблизно, на 75 коп.

Звертаємось до депутатів від партії влади – «регіоналів», та інших - «Свободи», «Єдиного центру», всіх чесних і небайдужих депутатів від інших фракцій: не затверджуйте цих рішень і будете мати чисту совість і світле око. Міська влада, ніби і оновлена, проте, діє старими методами. Просимо прокуратуру дати оцінку комунальному збіговиську під виглядом всеміських зборів громади. Люди голосують «проти» ногами, невже не зрозуміло?  

                                                                                                                 АКС

 

                            ЗНІМУТЬ ОБЛАСНОГО ПРОКУРОРА?

 

                               Як повідомила обласна газета «Волинські новини», нововопризначений Генеральний прокурор України Пшонка, збирається днями звільнити із займаних посад ряд обласних прокурорів у Західній Україні, що скомпрометували себе співробітництвом з організованими синдикатами.

Розмірковуючи над цим повідомленням, можна припустити, що такі дії викличуть дикий спротив і, відповідно, ланцюгову реакцію у вигляді звільнень прокурорів міст і районів на Волині.

                                                                                                                 СБО                  

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 887 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

...

Погода в Нововолынске

Опитування