Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

П`ятниця, 17.05.2024, 13:03

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2013 » Березень » 22 » І ВІЧНИЙ ЯМКОВИЙ РЕМОНТ…
10:21
І ВІЧНИЙ ЯМКОВИЙ РЕМОНТ…

У душах, схоже, нинішніх керівників місцевого владного режиму. Чи то вже вони його зробили, чи ще тільки збираються. Латки, на колобанях котрого, сходять разом зі черговою спокусою, яких без міри щодень. І втриматися, неможливо…

Побував на засіданні депутатської групи «Спільна думка». Багато було сказано про наше із вами існування в умовах, як вбачається, феодальної епохи у яку увійшов Нововолинськ, років так, зо 15 тому. Починаючи від ремонту покрівель і закінчуючи проблемою наркоманії, на обговорення котрої планують запросити пасторів ХВЄ панів Дудіка та Грицака. Хоча, як на мене, потрібно було б запитати їх заодно, і про громадське майно у вигляді споруд та землі,  передане (чи куплене) їхньою конфесією зі благословення депутатів минулих скликань. Здивувала, при обговоренні, повна відсутність прізвищ міських керманичів, хоча й так було зрозуміло, про кого йдеться. Якщо було сказане «А», то потрібно говорити і «Б», тому що, ви знали на що йдете створюючи групу «СД», якої вам нинішнє місцеве керівництво ніколи не пробачить. Напівправди не буває. Або правда, або кривда. Якщо у чиємусь розумінні вона трішки сфальшована, то це вже брехня. Хоч як її не прикрашай чи перефарбовуй, або закамуфльовуй під білого ангела.  Крапка.

Можу повідомити, що пам’ятник прикордоннику біля кафе "Міраж», таки ремонтуватимуть. Для цієї мети зі обласного бюджету, як мені сказали, виділять   420 000 грн. А  із місцевого – 150 000. Разом – 570 000. Питання, для чого це потрібно і кому – не до мене і не до членів групи «СД». На мою приватну думку, ВВВ була для України ні чим іншим, як 2-ю Світовою війною, що б там не говорили вороги української державності. На ремонт громадського туалету – 100 000 грн. Хто буде виконувати роботи, і чи є проект та кошторис, невідомо. Очевидно, ні одного ні другого не існує, а підрядник поки-що, ніхто і звуть його ніяк. Проте, звинувачувати я нікого не збираюсь – хай на ці питання відповість міський голова. На ремонт нинішньої, чи на побудову нової споруди літньої естради у Парку КіВ виділено 300 000 грн. Неясно, що там мають робити. Та ще й за такі грубі гроші…

Група «СД» направила у прокуратуру депутатський запит для проведення перевірки ефективності використання бюджету розвитку у 2012 році.

На цьому,  все. Повинен сказати, що все ж приємно, що нехай із запізненням, але комусь таки заболіло серце за простих і сірих виборців Нововолинська. Хай зі скреготом, із натугою та вищанням, але заіржавіле колесо нашої долі у шахтарському місті таки зрушило з місця. Будемо надіятись, що не зупиниться знову. Та це вже залежить не від «СД», а тільки від нас із вами.  Дозвольте відкланятись.

 

21.03. 2013 р.

 

Анатолій Бідзюра, голова ГО «Україна + Польща», журналіст. Нововолинськ

Переглядів: 370 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

...

Погода в Нововолынске

Опитування