Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Субота, 18.05.2024, 17:16

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2011 » Листопад » 15 » І ЗНОВУ ПРО НОВОВОЛИНСЬК
16:42
І ЗНОВУ ПРО НОВОВОЛИНСЬК

8 листопада 2011 року в Нововолинську побувала знімальна група телеканалу ІСТV, яка відзняла сюжет про ліквідацію Дитячо-юнацького центру, Станцій юних техніків, натуралістів і туристів, всенародно, так би мовити, обраною місцевою владою. Дані від тележурналістів шокували: викинуто на вулицю більше 1000 обдарованих дітей мешканців міста - етнічних українців, поляків, росіян…( Рішення сесії міської ради № 12\9 від 26.10. 2011 року. )

На камеру говорили діти, батьки, звільнені вчителі (див. фото). Міський голова Віктор Сапожніков знову на екранах центрального ТБ-каналу не засвітився. Це вкотре виконав його заступник Андрій Сторонський, який схоже, хоче скочити із заступників у наступники, що як вбачається, є проблемним через масу негативу про Нововолинськ у ЗМІ, відповідальність за який, перед виборцями міста має нести найперша особа. В.Б., як завжди, за звичкою, зіштовхує лобами будь кого, виходячи сухим з води, щоби потім, імовірно, сказати: «А це не я! Так депутати вирішили на сесії. Я цього не лобіював!» Як і у випадку зі Східною 13А.

Не віриться, щоби після цього, цей самий А.М. звершив мерський дебют, ба, навіть залишився у міськраді. Віктор Борисович, як завжди під час зйомок сюжету, схоже, перебував на лікарняному, черговій відпустці чи закордонному відрядженні у Сан-Франциско,  Південній чи Північній Дакоті і нічого про це «не чув».

Видається, такою вірною службою, А.М. «спалює» за собою кар’єрні мости, не тільки як держслужбовець, а і адміністратор.  Існуюче ще, нинішнє керівництво ЦМЛ, як вбачається, чинне до пори, поки на посаді найголовніший натхненник та організатор всіх  місцевих «перемог». І який, у випадку чого, а це рано чи пізно відбудеться, «вечірнім жеребцем» відбуде на давно приготовані позиції у тих таки Дакотах,  Віргінських, або Кіпрських островах, не взявши з собою ані однісінького з відданих і перевірених ним у боях, бравих «вояків». Залишивши останніх на скальпи для правоохоронців, що пнутимуться зі шкіри геть, щоби виправдати свою колишню безхребетну діяльність перед центральною владою і міським посполитим людом. Навіть, свояків і родичів. Навіть, «любих друзів» з Асоціації Міст України.

                   Телесюжет наробив чимало переполоху посеред місцевих лжеелітарних кіл, що без найменших на те підстав, вважають себе  бомондом громади. У обласних відповідних органах давно звернули увагу на нововолинських місцевих керівників, котрі поступово перетворюються на телезірок негативної поляризації і величини. «Партія регіонів», це відслідковує?

Кишенькові ЗМІ, після випуску новин по ICTV, почали істерично розповідати про страшне зубожіння та фінансову кризу у місті. Даруйте, а де перевиконання бюджету, зарубіжні інвестиції, найбільші на Волині заробітні плати, демократичні конституційні свободи і права корінного етносу, інших представників, через відсутність чого так і не відбулась давно роздекларована владцями місцева «Еуропа»? Їхній гарантований Державою розвиток медицини, освіти, культури, національних мов,  фольклору тощо, про які грають сурми продажних нововолинських журналістів? Це підміняється масовими пиятиками на свята у «Парку культури та відпочинку», регулярним нагородженням «своїх», під час урочистих зборів, доповідями і концертами та іншим «милом» для «гачка» у звітах бюрократів.  Ох, і «ростемо» ж ми, гей!                                                                 АКС

Переглядів: 648 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Марія Праведна  
0
Бидлоеліта в Нововолинську міцно тримає позиції. Бо мовчимо, бо боїмось і сц...мо. Рабовласники - у білому домі.

1 E  
0
<embed flashvars='&stream_url=rtmp://91.230.92.3:80/vod/ictv/2011/11/10/mp4:20111110141418.mp4&thumbnail_url=/public/images/gallery/2011/11/10/20111110141418.jpg&stype=rtmp&image_id=3508&lnk=http://fakty.ictv.ua' src='http://fakty.ictv.ua/public/swfobject/zl_player.swf' quality='high' bgcolor='#000000' width='640' height='480' name='zl_player' wmode='transparent' align='middle' allowScriptAccess='always' allowFullScreen='true' type='application/x-shockwave-flash' pluginspage='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' />

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

...

Погода в Нововолынске

Опитування