Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Неділя, 12.05.2024, 12:06

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2011 » Жовтень » 11 » ХТО В НОВОВОЛИНСЬКУ ВОРОГ НАЦІЇ?
16:57
ХТО В НОВОВОЛИНСЬКУ ВОРОГ НАЦІЇ?

                   Подивившись, 31 серпня, 2,5-годинну телепрограму по львівському «ZІКу» «Хто де живе?» про міського голову Нововолинська  В.Сапожнікова і його статки, після півторамісячної мовчанки з цього приводу сліпоглухонімих право, чи кривоохоронних органів Волині, двоє неповнолітніх братів (одному 14, а іншому 17 років) вирішили діяти, як вміють. О 2-й год. ночі, зодягнувши маски, озброївшись балончиком з чорною фарбою, на стіні стадіону, яку добре видно із вікон міської ради, великими літерами написали: «Сапожніков – ворог нації!». (Див. фото)

Заледве закінчивши писати гасло, були заскочені на гарячому співробітниками міліції, збиті з ніг і із заламанами за спину руками руками, покладені на асфальт. Так і пролежали 20 хв. до прибуття озброєної до зубів групи захоплення. Про імовірне побиття неповнолітніх українських юнаків промовчимо, як і про дикі матюки, якими все це супроводжувалось – побої не були зняті та задокументовані: неповнолітніх залякали.

За 50 метрів від місця події. Ось вже третій місяць міліція ніяк не може знайти вандалів, котрі позбиткувались над фасадом ГО «Координаційна рада Народного Руху України», обмалювавши його свастиками та червоними зорями. (Див.фото) Відповіді на колективне «Звернення» керівників патріотичних ГО та політичних партій, із цього приводу, в порушення «Закону України про заяви і звернення громадян», з міліції не надходило. Хоча, до нього були додані фото комсомольців, котрі могли це зробити.

Цікаво виходить. Ледве встигнувши закінчити напис, юнаки були оперативно затримані працівниками Нововолинського УВС, а зловмисників, котрі пошкодили в кількох місцях двері і фасад ГО «КР НРУ», марно шукають вже третій місяць. То тепер зрозуміло кому підкоряється наша міліція, що присягала на вірність народу України, і отримує від нього заробітну плату та пенсію? Користується пільгами та привілеями.

Як тут не згадати про недавній замах на життя журналіста Ігоря Желізка, що носив яскраво виражений замовний характер? Правоохоронці це не підтвердили. Як і спробу вбивства депутата міськради Є.Кліндухова та заст. голови МО УРП В.Коптюка у 2005-му. До речі. Справа першого до цих пір кваситься у підсуконних глибинах міської прокуратури.

А В. Сапожнікову, на кольоровому панно, де він вітає гостей і мешканців міста, і яке поступово перетворюється на нужник, хтось намертво приліпив на обличчя листівку із закликом знищувати всяку непотріб, і то так, що запасну голову довелося імплантувати. (Див. фото)

 

                                                                                                       АКС

 

Переглядів: 717 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

...

Погода в Нововолынске

Опитування