Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Неділя, 28.04.2024, 10:08

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2011 » Серпень » 26 » КІНЕЦЬ КТ «ЛЬВІВСЬКА ЖІНКА» В НОВОВОЛИНСЬКУ
12:54
КІНЕЦЬ КТ «ЛЬВІВСЬКА ЖІНКА» В НОВОВОЛИНСЬКУ

Перед Днем Незалежності, 23.08.2011 р., відбулась третя рейдерська атака на приватне підприємство «Кабельне телебачення «Львівська жінка» в Ново волинську. На цей раз із застосуванням судових виконавців, працівників міліції і ЖКП. Іменем, так би мовити, Закону і Конституції.  ЖКПівці з погрозами фізичної розправи зрізали автогеном замки на залізних дверях центрального офісу, в якому знаходився і технологічний вузол. На тракторний причіп, який стояв під офісом ще від Спаса, вантажили меблі,  оргтехніку, документи, демонтоване обладнання, особисті речі працівників, відзняті матеріали на цифрових носіях… (все це,  як вбачається, коштувало десятки мільйонів гривень), і вивозили в невідомому напрямку. (див. фото) Цинічно та жорстоко. Не допомогли і двоє депутатів міськради від ВО «Свобода» О.Гольчук та  В. Киричук.

А в цей момент. У Волинському Господарському суді м.Луцька йшло судове засідання про заборону державним (!) судовим виконавцям м. Нововолинська вчиняти дії по незаконному, насильницькому демонтажу обладнання КТ «ЛЖ». Слова вашого покірного слуги, який апелював до совісті держчиновників і Бога, чи принаймні, хоча б діждатися закінчення суду і його вердикту, у черствих душах найманців, що схоже, тупо виконували наказ місцевого князька, відгуку не знайшли.

«Патріоти України» два раза блокували вхід у приміщення. Не допомогло. Міліціонери викликали підкріплення – озброєних молодиків у чорній формі з Держохорони. Мало того, була спроба заарештувати юнаків, з ГО «Патріоти України», що насмілилися стати на захист, схоже, останнього українського засобу масової інформації в Нововолинську. І лише втручання журналістів перешкодило цьому. Я просив, щоби судові виконавці побоялись Господа і не виконували явно злочинного розпорядження влади. (ст.60 Конституції України) Окрім цього, Держава зобов’язується  у ст. 42 Конституції, захищати підприємців від зловживання монопольним становищен на ринку послуг. А ст.43 гарантує право на працю і уберігає людей від примусу. Ст. 44 гарантує громадянам право захищатися від незаконного звільнення. Ст. 55 протидіє порушенням владою особистих прав і свобод. А ст.ст. 3, 5, 6, 8, 9, 11, 13, 15, 19, 21, 22, 24, 27, 28… Одним словом, я не хочу більше перераховувати порушених статей Конституції України і законів України про ЗМІ, у цьому страхітливому знищенні народного засобу масової інформації, котре перебувало в Нововолинську більше 10 років. Їх – легіон. Окрім ВО «Свобода», депутатів міськради не було. Не було і обласних. Не приїхав і депутат Верховної ради. Міське начальство, якому, як кажуть, належить конкуруюча, а відтепер - монополіст на ринку послуг кабельного телебачення в Нововолинську, фірма ТТІ, носа не показало. Воно і зрозуміло, як у ясний день!

Господарський обласний суд, в цей же день, ухвалив, що проникати силою у виробничі приміщення Радіоорганізації ПП «Кабельне телебачення «Львівська жінка», демонтовувати обладнання і вивозити майно, заборонено!

Те що трапилось в Нововолинську, вважаю іще одним доказом переслідування етнічних українців у їхній рідній державі, іншою, пануючою етнічною меншиною.

24.08. 2011 р. 

Анатолій Бідзюра, журналіст. Голова ГО «Україна+Польща. Волинь, Україна

Переглядів: 475 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ясь  
0
Кінець ЛЖ. Пахан з'їв. Все мало, падло. Тепер на ТТІ кожного для красується. Вчить, як жити треба на зарплату.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

...

Погода в Нововолынске

Опитування