Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

П`ятниця, 17.05.2024, 14:22

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2013 » Лютий » 4 » КРАЙНЯ ХАТА
15:55
КРАЙНЯ ХАТА

Коли дивитись на магазин «Корова» (по-народному), що по вул. Кобзаря, із боку «Укртелекому» то справа від вілли міського голови, яку він орендує у племінника, ще не так і давно можна було побачити фінський будинок. За поштовою адресою вул. Кобзаря, 30. (див. фото мапи) Тепер вже можете не дивитись, його нема. Як нема? – запитаєте здивовано. А так нема, знесли. Я теж був, не повірив. Проте, факти річ уперта – нема, і по всіх справах. Господар (не називатиму прізвища із етичних міркувань), помер. Дружина, приїхавши зі Львівщини, хату продала перекупникам, кажуть дешево. Потім, у них хтось  перекупив її знову, і… зніс. (див. фото) Ну, чого там, у наші капіталістичні часи, все може бути та й всі права на це, гарантуються законом. Тепер на місці будинку хлівчик чи літня кухонька і декілька куп беушної цегли. За шикарним парканом - помешкання міського голови. Ні-ні, ну що ви?! Як можна?  Я і гадки не мав пов’язувати знесення хати із котеджем по-сусідству,  у якому мешкає голова. Хоча й знаю, що людина він публічна, жне де не сіяв, розбещена владою і, схоже, зі злою пам’яттю. Та й сусіди, яких я розпитував проводячи журналістське розслідування, начисто відкидають якийсь інтерес Віктора Сапожнікова до розширення орендованих володінь. Навіщо воно йому? Пожив, та й з’їхав на вул. Сірка, де прописаний - вілла ж не його.  Свята простота! 

Проте, ось так, запросто нічого не буває. Тим більше, у Нововолинську. Згадайте, хоча б, нещодавні зачистки міста «Беркутом» чи очолення міськими та високими вугільними функціонерами акцій спротиву закриттю нововолинських копалень, сам процес якого, вони цілком і повністю контролюють… Або гігантські суми бюджетних коштів на другорядні, надумані владою проекти, які вдалося зупинити завдяки зусиллям депутатської групи «Спільна думка». Щось мені підказує: ця історія ще буде мати продовження. Цілком імовірно, що прокинувшись одного чудового ранку ми не побачимо ні самої «корови», на прибудинкової території біля неї, які нещодавно хтось хотів дорого продати. А чи продав – невідомо. На її місці, можливо, буде оранжерея, басейн із підігрітою водою чи зимовий сад – мало що западе у голови розбещеним багатіям?

 

04.02. 2013 року

 

Анатоль Бідзюра, голова ГО «Україна + Польща», журналіст. Нововолинськ

Переглядів: 481 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 Людовік XIV  
0
Кажуть, що якоїсь протестантської віри, а чи Свідок... Він віддав їм майно, щоб продали. За $ 100 000. Видно, щось відчуває.

2 Злодій  
0
Власник "Корови" - француз Ренно Гаетано, фірма СУФБ-ЛТД "Люватам". Майже банкрут. Хтось гальмує бізнес.

3 NIKA  
0
А цей француз не Свідок Эгови часом?

1 Месник  
0
Знаїмо, Сапог чим ти займаїся. Скоро будиш повертати вкрадене. Все не наїсися.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

...

Погода в Нововолынске

Опитування