Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

П`ятниця, 26.04.2024, 15:14

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2010 » Травень » 25 » КРИЗА: ПЕРЕРОЗПОДІЛ ВЛАСНОСТІ
13:43
КРИЗА: ПЕРЕРОЗПОДІЛ ВЛАСНОСТІ

                                       КРИЗА: ПЕРЕРОЗПОДІЛ ВЛАСНОСТІ


«Ми живемо в умовах всесвітньої кризи!» - сурмлять провладні ЗМІ, зомбуючи український народ на покірність.

Що ж воно таке, криза, звідкіля вона взялася? Розгадка проста, це – перерозподіл власності. Все, що належало в передкризовому світі народу України – земля, надра, води, ліси, рухоме і нерухоме майно, вклади в банках, акції підприємств та інші цінні папери тощо, відійде (якщо вже не відійшло) 5-ти найбагатшим сім»ям держави, кланам. Було ваше – стало наше. Криза створена штучно. Така самісінька ситуація прослідковується і в провінційних містечках. Ви самі спостерігаєте, як місцеві посадові особи захолюють майно громади – землю і комунальну власність, прикриваючись гаслами створення рогу достатку для пограбованого ними ж народу, і нібито вже створеного ними для нас, європейського добробуту і способу життя.

Чого прагне багатий і брехливий? (Та і де ви бачили чесного багатія!) – Грошей без ліку і розкоші без міри. Найбільше він боїться злиднів. А чого хоче наділений владою? -Влади над усім світом! Йому ввижається, як тільки він її позбудеться, то відразу ж буде знищений. Чого бажає прославлений? - Іще більшого славослів»я і почестей, навіть у сні. І він не без фобій: без слави не зможе існувати. Ін»єкції котрої, потрібні щодня. Ті, хто володіє цими трьома ілюзорними інгредієнтами одночасно, хочуть отримати у власність і людські душі. На щастя, Господь не створив зажерливих, безсмертними. Та й інших – теж.

А що ж бідний, чого прагне він? Більше аніж хліба, він хоче правди і волі. Як і для своїх дітей. А ще добра та світла. Ви думаєте, що багаті, прославлені та наділені владою поділяться з нами всім оцим? Добровільно відмовившись від поклику свого черева, гамана і честолюбства? Ніхто і ніколи! Віруси тваринної жадібності, бажання фальшивої, наскрізь, слави та безмежної влади над людьми, лікує лише смерть.

На нинішньому історичному відтинку, неукраїнська псевдоеліта, володіє цими трьома примарними цінностями, сповна. Так сталося, через наш страх, байдужість і майже повну відсутність історичної пам»яті. Якщо чесно, то тато і мама не навчили. Їм обом, це ще відригнеться - у старечій немочі та недугах… Бо вони були і є донині, совєцькими людьми, бездуховними та безбожними по своїй суті. Де пияцтво і матюки – спосіб життя! А патріотизм, любов до своєї землі і рідної мови – щось ефемерне, несправжнє і далеке, як марево в Сахарі. Так і пожинає Україна плоди своєї «совковості».

Комуно-сіоністська головка, непомітно, підмінила Бога ідолами, совість - грішми, національну культуру - бездуховністю і гидкою лайкою, православну церкву – «кодексом строітєля коммунізма» та атеїзмом.

Але, найбільшим злочином пострадянської ( ні, не української! ) влади є розтління українства – насадження содомізму, замовчування козацької та петлюрівсько-бандерівської героїки, знищення автохтонної культури цілої нації, заохочення до суржику, новітній духовний геноцид від єврейських власників ТБ-каналів – вірних псів північного сусіда, відсутність наймінімальнішого безоплатного медичного обслуговування українського народу.

В злодійські схеми органів місцевого самоврядування, їхніми керівниками, втягується все більше і більше людей, часто чесних і порядних. Які спочатку не розуміють, що за об»єкти міської комунальної власності і землі, подарованих їм начальством, чи проданої за безцінь, потрібно віддати своє, найдорожче, яке тільки є у будь-якої людської істоти – душу. Тобто стати ланкою у злочинному ланцюгу кругової поруки, створеному чиновниками ОМС та посадовими особами прокуратури і міліції, задля свого збагачення і захисту від Законів держави Україна. Це ніколи не минає безкарно. Ані в нашому, ані в іншому світі, куди ми всі, як бідні, так і багаті, обов»язково переселимось. Такі люди, потім, позбавляються життєвої енергії, щоби вийти з цього замкнутого кола.

Окрім презентів матеріальних, (гроші, майно, земля) особливо у передвиборчих перегонах, широко застосовується чорна магія – відьмацтво, заклинання каббали, ворожіння, навіювання, зомбування по телеканалах, піартехнології, послуги шаманів та екстрасенсів, що власне, одне і те ж. До політики, з метою оволодіння владою, залучають відомих чарівників, таких як Ален Чумак, Анатолій Кашпіровський, гіпнотизерів, астрологів, викликають духів померлих магів і магинь, наприклад, Лонго. (Насправді ж, ніякий він не Лонго) Занапащаються безсмертні душі. Смердить сіркою… Гидоти уважно відслідковуються Господом.

  Ті, що увійшли в це коло (відомо, від якої істоти воно походить), і слухати не хочуть про зміну способу життя, про правду і благочестя, каяття і любов. Найбільшим гріхом у цьому світі є страх. Проте, страх перед Богом, є великою благодаттю, бо звільняє нас від ницих почуттів і забобонів, дає розкутість і свободу духу у цьому житті. Нині, над козацькою нацією, панують нащадки хозарських беків і каганів, що прийшли до нас у різні часи, принісши цинізм та, нібито, вседозволеність і безкарність за страшні злочини скоєні владою. У несправжності чого, вони самі, незабаром, переконаються. Їхня суть полягає у двох речах – глобалізація і космополітизм, а найбільшими ворогами є православ»я, католицизм і монархічний устрій світу. Під синьо-жовтим Прапором незалежної України нашим гнобителям живеться іще краще, аніж під червоним. Бо вони пересвідчились у своїй обраності, майже узаконивши мзду правоохоронним органам, що мали б, згідно Конституції, захищати простих, нещадно експлуатованих ними людей. Суцільний вал відписок від посадових осіб, непомічання органами, що мали б захищати нас, в т.ч. судовими, диявольських провин, скоєних владою – пітьма середноьвіччя, що має всі шанси перерости в рабовласництво. Згадайте, хоча б, справу заст. Генерального прокурора Шинальського, полювання Лозинського, кримінал Г. Гонгадзе, «колядування» судді Зварича. Майора Пукача, справу про отруєння Ющенка, вбивство Гетьмана, Чорновола, Щербаня… І ще десятків нерозкритих кримінальних справ, в т. ч. і в нас, в Нововолинську – карні справи про замах на вбивство депутата Кліндухова, Коптюка, журналіста Желізка, які перетворились у «висяк», або обіцяють стати такими. Вам подобається жити при такій владі?!

Наші діди не терпіли образ. Коли таке траплялось – брали зброю… і кривдити вже не було кому. Наші вороги, котрі до того гидували нашою мовою і звичаями, майже миттєво вивчали їх, після цього, без примусу і тортур. Користуючись нашим страхом і безхребетністю, влада, яку ми, начебто обрали, а насправді, вона стала над нами через недосконалість виборчого законодавства, раз-у-раз підвищує ціни на комунальні послуги. Ми не можемо приватизувати 24 кв.м. під гаражем, що є «спорудою тимчасовою», на яку ми не маємо права власності, та 6 соток городу на З.Бузі, 5-й Шахті чи на 9-й. То для чого ми їх обирали?

Для крадіжок нашого з вами комунального майна і земельних ділянок, ними і їхніми родичами..

Є реальна загроза повторення 1933-го, 1937-38-го, 1946-го років. Що краще, померти від пияцтва чи репресій? Нам не підходить ні те, ні інше. Боятимемось- смертю помремо! Пам»ятаймо, що вороги бояться нас, вдесятетеро більше. Наш переполох – мара, фантом, ілюзія, глюки, привид, марево, голограма – субстанції нематеріальні і неіснуючі, які є тільки в нашій уяві. Всі люди – рівні! Влада – від Бога! Та, на яку ми заслуговуємо, не більше, і не менше. Проте, влада не для злих справ, а для добрих. (Рим. 13:3) А нинішня, хіба ж вона робить добро простим людям? То від кого вона? «…До чужого ярма не впрягайтесь з невірними, бо що спільного між праведністю і беззаконням, або яка спільність у світла з темрявою?» (2 Кор. 6:14)

Наведу слова супергеніального чоловіка, св. Апостола Павла, що жив 2000 років тому: «Бо ви терпите радо безумних, самі мудрими бувши. Бо ви терпите, коли вас хто об»їдає, коли хто обдирає, коли хто підвищується, коли по щоках вас б»є. На безчестя кажу, що ми ніби стратили сили». (2 Кор. 6: 19-20)

Слова ці, написані ніби сьогодні, для нас, українців – прості та актуальні. Не біймося – і дасться нам. Просімо – і отримаємо! Не плазуймо, не лижімо п»ят – і житимемо. Не йдімо у секти, не охрещуймося вдруге – це гидота для Господа. Відмовмося від 30-ти срібняків – і матимемо безсмертя. Слава Іісусу Христу!

24.05. 2010 р. Анатолій Бідзюра

Заст. голови ГО «Волинська Правозахисна Група»

м.Нововолинськ

Переглядів: 776 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Alfan  
0
That's way the bestest ansewr so far!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

...

Погода в Нововолынске

Опитування