Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Субота, 11.05.2024, 12:53

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2011 » Листопад » 7 » МІСЬКИЙ ГОЛОВА ВДАРИВ ШАХТАРЯ-ПЕНСІОНЕРА?
15:55
МІСЬКИЙ ГОЛОВА ВДАРИВ ШАХТАРЯ-ПЕНСІОНЕРА?

Чергова сенсація, Україно? Кажуть, що міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков розбив кабінетними дверима обличчя пенсіонеру-шахтарю Віктору Коптюку. Зовсім озвірів? І зроблено, нібито, це було навмисне. Але, все по-порядку.

26 жовтня 2011 року близько 120 учителів і учнів Нововолинського Дитячо-юнацького центру пікетували сесію міськради протестуючи проти його ліквідації та скорочення педагогічного колективу. У сесійну залу пікетувальників не пускала шеренга міліціонерів. (див.фото) Велась оперативна відеозйомка. Поміж протестувальників сновигали «тайняки» і «стукачі», щоби виявити,  як вбачається, свіжих іншодумців. До акції долучились КУНівці, комуністи і республіканці. Проте, педагоги на сесію так і не потрапили. ДЮЦ, більшістю голосів депутатів від БЮТу, «Партії регіонів» та інших, таки ліквідували. Українських дітей «вчитиме» вулиця. Фракція ВО «Свобода» голосувала «проти».

Після сесії журналіст і радник міського голови Н.Комишникова, що брала активну участь в акції, запросила пікетувальників до кабінету першого заступника міського голови (він же і секретар ради) В.Рожелюка, де знаходився міський голова. Очевидці розповідають, що коли на поріг ступив Віктор Коптюк, В.Сапожніков з силою вдарив вхідними дверима його в обличчя, розбивши вилицю. (Див. фото) Сам постраждалий це підтверджує.

Потрібно додати, що Віктор Сапожніков у 2005 році, разом зі своїм другом, подав два судові позови на В.Коптюка, як вбачається, за участь у акції «Нововолинськ без Сапожнікова» та за «кучманоїда». Слово це прозвучало на одному із мітингів опозиції на центральному майдані міста. По два судові позови від цього дуету отримали також, нині покійний вже, депутат Верховної ради першого скликання, голова Нововолинської міської організації НРУ Федір Свідерській та депутат міської ради Євген Кліндухов. Обидві публічні особи за моральну щкоду, нібито заподіяну патріотами, зажадали, у загальному підсумку, 6000 у.о. Судові процеси проходили в Нововолинську та райцентрі Іваничі.

Віктора Коптюка, згодом, по-звірячому побили біля міського стадіону. Міліція винних не знайшла, хоча були названі конкретні імена. А на життя Є. Кліндухова було скоєно напад біля власного будинку, коли той поспішав вранці, на сесію міськради. Кіллерів депутат опізнав на оперативному міліцейському відео одного із мітингів опозиції, після чого, те кіно зникло. Кримінальна справа, по цьому факту, до цих пір «розслідується» міською прокуратурою.

                   Після того був замах, із нанесенням 15 ножових ран, на життя власника Кабельного телебачення «Львівська жінка» Ігоря Желізка. А саму «Львівську жінку», разом із обладнанням на десятки мільйонів гривень – останній український опозиційний до міського владного режиму ЗМІ, незабаром, проковтнуло КТ ТТІ, засновниками якого були родичі і колеги міського голови Віктора Сапожнікова – «герої» нещодавньої передачі «Хто де живе?», львівського телеканалу «ZIK».

В.Сапожніков привселюдно сказав: «Я нікого не бив! В мене є три свідки, що підтвердять це.» Ох, і міський голова! Віват родичам, слугам, кумам і замам!

 

АКС

Переглядів: 512 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 2
2 Марія Праведна  
0
Оце по-сапжніковськи! Браво.

1 Fanni  
0
Of the panoply of website I've pored over this has the most vreaicty.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

...

Погода в Нововолынске

Опитування