Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Понеділок, 20.05.2024, 13:21

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2011 » Серпень » 4 » «МУРКА» – ЯК ГІМН НОВОВОЛИНСЬКА
10:49
«МУРКА» – ЯК ГІМН НОВОВОЛИНСЬКА

                   Виконувана якимось заїжджим гастролером-музикантом під супермаркетом «ВОПАК». Якнайбільше підходить нашому місту, де зарплата, окрім шахт – 1000-1500, а як 2000 грн. - вже неймовірне щастя. Та і на шахту, щоби влаштуватись, кажуть люди, потрібно дати хабара не менше 1500 євро.

                            Люди виживають, хто як – їдуть за кордон, в Київ чи Москву будівельниками, на сільськогосподарські роботи до Польщі, Чехії, Словаччини, Росії… Немає щастя під рідним сонцем, люди кочують, як цигани – де шмат хліба – там і батьківщина. Дехто просить «Христа ради», дехто збирає пляшки, хтось макулатуру чи риється у смітниках… Явище набирає обертів. То де Європа, пани держслужбвці місцевого самоврядування? Де обіцяні перед виборами земля обітована і ріг достатку. А ви несете, як самі сказали, персоніфіковану відповідальність за все, що твориться у Нововолинську. Як і СБУ. Як міліція та їхній передовий авангард наглядового відомства за виконанням Конституції і Законів України – прокуратура. І котрі сором’язливо відвертаються та опускають очі перед народом, німіючи від своєї сліпоти, коли доходить до викриття новітніх рабовласників, корупціонерів та злодюг, що позасідали у білому будинку і змащують вкраденими грішми, наскрізь проіржавілі шестерні правоохоронного механізму.

Затхлим духом, смердючим запахом здохлятини несе і від засобів масової інформації, котрі не боячись Бога оббріхують все, на що їм вкаже кормлячий перст «хазяїна» міста, прославляючи його неіснуючі заслуги, допомагаючи утримувати в покорі злиденне, обібране до нитки українське стадо овець.

Тільки у державних підприємствах існує ще, якась примара колишнього соціального захисту. Решта, у приватних структурах – раби.

Так, що «Мурка» - цілком реальна перспектива для цього блатного музичного твору стати, колись, гімном міста шахтарів. Та і мелодія приємна. А зображення чорного кота – його гербом.

Дивіться відео. Перепрошую за якість, моя цифрова китайська «мильниця» зламалась від 10 000 знімків і сотень відео.

Подайте, заради Бога, на нову, хто скільки зможе! Та ніхто не подасть, вітчизняні бізнесмени за 5 копійок, гусака до Львова поженуть. Перевірено 40 роками життя в Нововолинську. Врешті-решт, не для себе ж стараюсь!

 

 

29.07. 2011 р.                                                    Ваш Анатолій Бідзюра

                                                                           журналіст, Нововолинськ

Переглядів: 472 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

...

Погода в Нововолынске

Опитування