Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Понеділок, 29.04.2024, 16:38

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2011 » Червень » 26 » «Навіть і не мрійте про придбання автотранспорту!» (Із заяви на засіданні Кабміну)
23:46
«Навіть і не мрійте про придбання автотранспорту!» (Із заяви на засіданні Кабміну)

АЗАРОВ МИКОЛА, ПРЕМ»ЄР-МІНІСТР УКРАЇНИ:

 

«Навіть і не мрійте про придбання автотранспорту!»

(Із заяви на засіданні Кабміну)

 

ІЗ ОБНОВКОЮ ВАС, ПАНЕ МІСЬКИЙ ГОЛОВО НОВОВОЛИНСЬКА, ВІКТОРЕ  САПОЖНІКОВ!  (див. фото)

Тобто, новим автомобілем марки «Шкода», придбаним зовсім недавно, як вбачається, за гроші нововолинських платників податків. На який ви поставили старий державний реєстраційний номер 0030, що раніше стояв на автомобілі «Шевроле», якому не було ще і чотирьох літ. Чи вже виповнилось? І на якому тепер їздить один з ваших заступників. Правда, на ньому, чомусь новий номер отриманий у ДАІ (див. фото), а саме  - 3999.

Кого дурите Вікторе Борисовичу?  Пам»ятається, коли ви, ще прикидаючись бідняком їздили на зеленій «копійці», типу вічних «Жигулів», (див. два фото) то таких дурниць не робили. Старієте, пане голово, старієте… А як же криза? Скорочення працівників у ВУКГ та інших бюджетних організаціях, скасування державних пільг учасникам війни, інвалідам і пенсіонерам, «безоплатні нововолинська медицина і освіта», розпродаж за безцінь міської комунальної власності і землі,  численні закордонні відрядження, лікарняні бюлетені і відпустки, загнана у глухий кут українська міська культура, припинення фінансування хору «Просвіта» тощо. Чи вас, як мера це не стосується?

                            Уявляєте скільки ямкового ремонту можна було зробити не придбавши собі чергової цяцьки – автомобіля «Шкода»! Або намалювати «зебр» на пішохідних переходах та вуличної розмітки на автошляхах міста.

Але і це ще не все. Перед виборами, 21 жовтня 2010 р., о 14:34 хв., де ви стоїте біля парадного власного помешкання, по вул. Пирогова №1 і, як вбачається, щільно пообідавши, повертаєтесь у міськраду, камера зафіксувала ще одну «Шкоду», державний № АС 7373 АЕ, яка, схоже, з вашої приватної колекції. (див. фото) То хочеться спитати, а ви внесли це та інші свої авто у податкову декларацію, де стільки туману, що чорт ногу зламає, не те що простий обиватель, якого ви щосвята споюєте у громадському місці з високою назвою - «Парк культури», пивом і горілкою, порушуючи при цьому закони «Про громадський порядок в Україні» та «Захист суспільної моралі в Україні».

                   Ви знаєте, у нормальних країнах, навіть за менші провини добровільно ідуть у відставку. А тут наркоманія, СНІД, безробіття, недобори у пенсійний фонд і податкову, зарплата у конвертах, сватівство і кумівство, хабарі, корупція, родичі і свояки на колінах, з простягнутими руками, і кожному з них дай!, дай! комунального майна чи землі. СБУ та міліція накопичують матеріали… Не потрібно таки було йти на четвертий термін. Чого вам ще не вистачало?         

А може вам пане, доставити під міськраду броньованого «мерса» з довгою рурою спереду. То скажіть, ми в момент. (див. фото)                                                     АКС

Переглядів: 384 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

...

Погода в Нововолынске

Опитування