Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

П`ятниця, 03.05.2024, 14:23

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2010 » Жовтень » 22 » НОВИНИ ВІД МЕДИЦИНИ
12:47
НОВИНИ ВІД МЕДИЦИНИ

                                          НОВИНИ ВІД МЕДИЦИНИ

                   Ось на такому службовому авто пересувався по світу Божому головний лікар Нововолинської ЦМЛ В. Мороз донедавна. (див. фото) А тепер ось, віднедавна, на такій крутій «тачці». (див.фото) Мабуть, міська медицина стала фінансуватися в повному обсязі, ну там, безоплатні пігулки, крапельниці - лікувальний процес пішов, нарешті. Вже не показують у «Критичній точці» і «Свідку» сюжетів про лікарські помилки з летальними наслідками, котрих допускалися нововолинські ескулапи…

СБО просить чиновників міськради надати відомості про суму затрачену на купівлю «Шевроле», а заодно повідомити куди поділи «Волгу».

А на такій «копійці», ще радянського виробництва до недавнього часу їздив В.Сапожніков, (див.фото) щоби всі думали який він бідний. Зараз пересів на таке ось  авто (див.фото) іноземного виробництва з персональним водієм. Люди кажуть, що міський голова обходиться місту близько 430 000 грн. Брешуть, як завжди.                                                                                                    

 

            ЦЕ  НАЗИВАЄТЬСЯ КОРУПЦІЯ?

                Як стало відомо, бігборди, що встановлені на пр. Перемоги в к-сті 10 шт., на яких зображена приватна особа В.Сапожніков, що балотується на посаду міського голови, і які були під’єднані до комунальної мережі вуличного освітлення працівниками дільниці «Міськсвітло» ВУКГ у робочий час, функціонують нормально, освітлюючись, як ззовні так і зсередини. (див.фото)

У бухгалтерії ВУКГ, на наше питання чи була укладена угода на користування електроенергією та оренду опор цією приватною особою, відповіли, що  дане питання вивчається ними разом з юристами. Дивно, чи не правда? Громада Нововолинська зі своєї кишені мусить платити за електрику та нести збитки за безоплатне використання освітлювальних опор невідомо ким. Проте, як повідомила СБО, особа ця зовсім не бідна, скоріше навпаки і може дозволити собі оплатити  будь-які видатки, які переклала  на плечі міської громади.

Окрім цього, портрети цієї особи у к-сті 8 шт. встановлені у центрі міста на Майдані. А ще на боковій стіні «Ощадбанку» та біля Святопокровської церкви – розмірів гігантських (див. фото)., як і портрет Є.Недищука над банком «Аваль» і групове панно «Пори» на стіні комунального Будинку спорту (див.фото). У випадку  відсутності угод оренди використання громадського майна (стін і опор) та на користування електроенергією, АКС буде кваліфікувати вищенаведене, як корупцію і обіцяє, що винні будуть давати пояснення в нововолинському УБЕЗі.

У зв’язку з цим, згадалася пригода, що коли 13 жовтня 2010 р. міською організацією Конгресу Українських Націоналістів були встановлені прапори кандидата на міського голову І.Лузанчук на опорах вуличного освітлення по пр.Дружби, невідома особа викликала участкових, групу захоплення у бронежилетах, муніципальних поліцаїв та автовишку з електромонтерами «Міськсвітла» і головним інженером ВУКГ  М. Колбасюком на чолі. (Див. фото) І хоча законність розміщення передвиборчої агітації тоді вдалося відстояти, прапори вночі були демонтовані невідомими особами і зникли в невідомому напрямку. Вимагаємо негайної вмотивованої відповіді щодо оренди і оплати електроенергії.             АКС

Переглядів: 492 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

...

Погода в Нововолынске

Опитування