Антикорупційний сайт Анатолія Бідзюри "Красти не можна"

Неділя, 28.04.2024, 04:55

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2011 » Серпень » 23 » НОВИНИ З EUROPY
10:17
НОВИНИ З EUROPY

І ШУМИТЬ І ГУДЕ!

             Важка шляхова техніка заполонила пр. Дружби на самому його початку для проведення не латкового, а показушно-взірцевого ремонту саме тієї його частини, якою будуть везти зарубіжні делегації на дефіле, присвячене дням Незалежності і Шахтаря в Нововолинську. (див. фото) Працюють, навіть вночі.

Знову буде здригатися громадське місце – «Парк культури і відпочинку» від канонади відкорковуваних пляшок з горілкою та пивом. Від пісень і матюків пияків. Задихатимуться діти від чаду смаженини – шашликів, барбекю, стейків. А ще від випарів сечі і блювотини. В підлітків очі світитимуться від захвату та бажання і собі «причаститися», що багато хто з них і зробить.

Вікторе Борисовичу Сапожніков! То кладіть асфальт скрізь, де потрібно, а не латайте ямковим ремонтом, і не тільки там, де їхатиме паньство. Послужіть громаді, як і обіцяли перед виборами, ідучи на свою четверту каденцію. А то про вас артисти Львівської філармонії сценки та інтермедії на подіумах, заробляючи на кусень хліба, показують. Хочете, покажемо сюжет?

                                                                                                                АКС

 

                            І ВИННИХ ЗНОВУ НЕ ЗНАЙДУТЬ?

 

                   Більше двох місяців минуло з моменту акту вандалізму, вчиненому щодо приміщення ГО «КР НРУ» на пр. Дружби, 25. На заяву в Нововолинський МВ УВС, написану А.М.Бідзюрою, вже надійшла відписка. (див. фото) Винних, мовляв, не знайшли, бо вже надто фахово і майстерно діяли зловмисники, ну так професійно, ніби «агент 007» -  Джеймс Бонд, з уславленого серіалу. Всі дані і фото вандалів, у міліції є. Немає доброї волі.

«ЗВЕРНЕННЯ» з цієї самої причини, підписане 20-ма керівниками громадських і партійних організацій патріотичного спрямування, знову надійшло правоохоронцям. На цей раз і в СБУ. Після відписок ситуацію буде розкермовувати міська та Генеральна прокуратури, Головне Управління СБУ.

Націонал-патріотичні організації міста схиляються до думки, що місцеві правоохоронні органи, які носять синьо-жовті шеврони на мундирах, і давали присягу на вірність народу України, та отримують зарплати і пенсії від українських платників податків, в порушення ст.17 Конституції України, «Закону України про міліцію», по чиємусь замовленню почали виконувати жандармські функції стосовно власного народу, з глибини котрого, власне, самі і вийшли.

Повідомляємо, що 29.07. 2011 р. Нововолинською міськрадою була зареєстрована організація «Комуністичної спілки молоді КПУ». Через декілька днів зареєстрували «Піонерську організацію ім. В.І.Лєніна» і «Спілку радянських офіцерів». Насамкінець, цікавинкою, є реєстрація релігійної громади послідовників Будди. Монастир якої, вочевидь, буде збудовано біля міськради, як вбачається. Далай-ламу випише влада з Парижу, де він знаходиться в екзилі. Тибетських ченців наберуть з місцевих хохлів.                                                                        АКС

Переглядів: 394 | Додав: Анатоль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню сайту

Форма входу

Слухаємо

Пошук

Календар

«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

...

Погода в Нововолынске

Опитування